Elkezdtük az ovit de átszeretnénk menni egy másikba Az egyik ok h. annyira meleg van a szobájukba hogy nem lehet bírni, se klíma se ventilátor + a csoportjába csak 3an lesznek kicsik,a többiek mind 5-6evesek. Szoktak problémázni ha vki ovit váltana?
Még nem aludt ott a kisfiam de olyan meleg van a kis szobájukba es nem tudtam hogy nincs klíma.
Azr mondták ez a legfelszeteltebb ovi, mégis van klímás ovi is a varosban.
Nem tudom hogy átszoktak venni most az elején vagy csak évközbe can ilyenre lehetőség?
Es szoktak problémázni hogy miért nem jó a másik ovi stb.?
Nem tudom ez elég ok arra hogy átvegyék?
Kis ügyes gyerekem van, okos is , bölcsisek is voltunk..
Kiscsoportba mindig túljelentkezés van, ha első héten mégis kiesik valaki, jön a várólistás.
Megértem a gondod egyébként, de pár nap és vége.
Ez vicc kategória kb.
És mit fogsz csinálni,mikor komoly gondok lesznek?
Engem anyám folyamatosan "rángatott" egyik suliból a másikba.4 általános iskolába,és 2 gimnáziumba jártam,mert anyámnak mindig volt valamivel vagy valakivel valami kínja.Ebből az lett,hogy sosem voltak barátaim, egy idő után nem is próbálkoztam, mert "úgyis megyünk tovább".Az óvodák és sulik 90%-ban nincs légkondi.
Nálunk MI szülők vettük a klímát a csoportszobába.
Ehhez mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!