Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Elkezdtük az ovit de átszeretn...

Elkezdtük az ovit de átszeretnénk menni egy másikba Az egyik ok h. annyira meleg van a szobájukba hogy nem lehet bírni, se klíma se ventilátor + a csoportjába csak 3an lesznek kicsik,a többiek mind 5-6evesek. Szoktak problémázni ha vki ovit váltana?

Figyelt kérdés

Még nem aludt ott a kisfiam de olyan meleg van a kis szobájukba es nem tudtam hogy nincs klíma.

Azr mondták ez a legfelszeteltebb ovi, mégis van klímás ovi is a varosban.

Nem tudom hogy átszoktak venni most az elején vagy csak évközbe can ilyenre lehetőség?

Es szoktak problémázni hogy miért nem jó a másik ovi stb.?

szept. 4. 15:59
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Nem tudom ez elég ok arra hogy átvegyék?

Kis ügyes gyerekem van, okos is , bölcsisek is voltunk..

szept. 4. 16:00
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
A kánikula még egy hét... Mire elviszed, már nincs is olyan meleg.
szept. 4. 16:07
 3/29 anonim ***** válasza:
91%
Pont ezt akartam írni, mire el tudnád intézni, jön a 22fok.
szept. 4. 16:10
 4/29 anonim ***** válasza:
96%
Ha van másik befogadó ovi, még igazán indokolnod sem kell, hogy miért viszed el. Jogod van megtenni. De talán jobb is ha nem említed, mert őszintén én képen röhögnélek ha elém állnál egy ilyen indokkal.
szept. 4. 16:12
 5/29 anonim ***** válasza:
90%
Hát nézd, ilyen idióta kifogással még szerintem senki nem akart óvodát váltani, így nagyon veszteni valódi nincs. Mondjuk értelme se, mert egyrészt az év legnagyobb részében nincs kánikula, így meleg se, másrészt meg a vegyescsoport pont a kicsiknek jó. De hajra.
szept. 4. 16:16
 6/29 anonim ***** válasza:
92%

Kiscsoportba mindig túljelentkezés van, ha első héten mégis kiesik valaki, jön a várólistás.

Megértem a gondod egyébként, de pár nap és vége.

szept. 4. 16:16
 7/29 anonim ***** válasza:
91%
Csak ez miatt biztosan nem vinném át másik oviba. Mindjárt vége ennek a kánikulában amúgy is. A legtöbb óvodában nincs klíma, mégis járnak oda gyerekek.
szept. 4. 16:27
 8/29 babyboom567 ***** válasza:
85%

Ez vicc kategória kb.

És mit fogsz csinálni,mikor komoly gondok lesznek?

Engem anyám folyamatosan "rángatott" egyik suliból a másikba.4 általános iskolába,és 2 gimnáziumba jártam,mert anyámnak mindig volt valamivel vagy valakivel valami kínja.Ebből az lett,hogy sosem voltak barátaim, egy idő után nem is próbálkoztam, mert "úgyis megyünk tovább".Az óvodák és sulik 90%-ban nincs légkondi.

szept. 4. 16:47
 9/29 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk MI szülők vettük a klímát a csoportszobába.

Ehhez mit szólsz?

szept. 4. 17:35
 10/29 anonim ***** válasza:
91%
Vigyél be egy ventilátort. Dobjátok össze.
szept. 4. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!