Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyen melegben vihetek be kis...

Ilyen melegben vihetek be kis ventilátort szüléshez?

Figyelt kérdés

A szülőszobán nincs légkondi. Ha nem indul meg a szülésem, akkor csütörtökön indítanak. Tehát legkésőbb akkor szülök. Egész hétre ilyen elviselhetetlen hőséget jósolnak. Én már így pocakosan is kivagyok tőle, akkor is, ha fel kell mennem az emeletre. Csak elképzelni tudom, milyen borzasztó lehet ilyen melegben erőlködve, fájva szülni.

Szóval, lehet vinni be ventilátort?

júl. 15. 15:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%

Mindkét szülésemkor vacogtam, reszkettem pedig szeptember/február volt és ezerrel ment a fűtés.

Amúgy meg nem fogják engedni, egyik kórházba se lehet vinni

júl. 15. 15:58
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Próbáld meg, ahol én szültem oda vitt valaki parasitot, simán hagyták.
júl. 15. 16:03
 3/19 babyboom567 ***** válasza:
34%
A világodat nem fogod tudni, nemhogy azt,hogy milyen hőmérséklet van.De különben szerintem nem fogják megengedni.De kérdezd meg.
júl. 15. 16:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vigyél, a SOTE-n (I. és II.-n is) megengedik. Gondolom máshol is, főleg ebben a hőségben.
júl. 15. 16:28
 5/19 anonim ***** válasza:
21%
Nem feltétlenül engedik meg. Ha mégis, akkor ne felejtsd el, a szobatarsaid engelye is kell mellé. Ha velem lennél egy szobában, nemet mondanék, mert kb azonnal begyullad a szemem tőle
júl. 15. 17:50
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
A szülőszobán nem nagyon vannak szobatársak szerintem.. Plusz a szobában meg ha csak a kérdezőre fúj, akkor a szemed közelébe se megy, szóval elég gciség lenne beleszólni...
júl. 15. 18:06
 7/19 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem meg majd en eldöntöm, hogy melyik nagyobb gciség: melegtől szenvedni vagy begyulladt, fájó szemekkel, semmit se látva próbalni újszülöttet ellátni.
júl. 15. 19:20
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
De ha nem megy rád, akkor egy hisztis fsz vagy csak, nem? Alkalmazkodás nulla..
júl. 15. 19:29
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

Van ilyen kis kézi ventilátor, amit ha bent van veled a párod, akkor tarthat neked, szerintem azért senki nem fog szólni.

Aztán a gyerekagyas osztályon saját magadnak fogod és kész, másra nem fog menni, és nem lesz okuk nyavalyogni, hogy nekik begyullad a szemük. Vagy ha más nem legyezőt vigyél.

júl. 15. 19:54
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
#7 és ki beszél rólad? ? Szobatarsra nem is megy egy ilyen kicsi ventilátor, az meg nem a te dolgod a kérdezőnek hogy bírja a szeme. Ráadásul itt szuloszobarol volt a kérdés, hogy jönnek ide szobatarsak?
júl. 15. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!