Egyedülálló anyukák, hogy oldjátok meg az óvodai beszoktatást és a kezdeti betegségeket a munkahelyen?
Egyrészt van mama.
Másrészt én az új munkahelyen úgy egyeztem meg, hogy beszoktatás után kezdek.
Tavaly novemberbe kezdte a bölcsit, mostmár ovis.
3x volt összesen beteg.
Nálunk nincs mama :(
Még gyes alatt kezdtünk a beszokatást+szabikat kivettem. Így az első hónapot otthon voltam. A betegségeknék meg táppénz :/
Nekem nincs csalad, semmi.
Szerencsere meg soha nem volt ugy beteg, hogy hianyozzon (pedig mar iskolas, kulfold).
Nem torvenyszeru, hogy folyamatosan beteg lesz.
A beszoktatást könnyen megoldottam, mert szept. 2-án kezdte az ovit, én pedig szept. 16-án kezdtem dolgozni, kivettem a felgyűlt szabikat. A régi munkahelyemre mentem vissza.
Viszont a betegségeket nagyon nehezen oldom meg, táppénzzel. Segítségem nincsen, nem élnek már sajnos a nagyszülők. Szerencsére nagyon rendes a főnököm, viszont a munkámat nem hagyhatom felgyűlni, mert határidősek. Csak 1 hetet tudok otthon lenni a gyerekkel táppénzen, aztán muszáj mennem dolgozni. Nem lehetek otthon 2-3 hetet még teljesen meggyógyul.
Nekem ez régebben zajlott, és akkor még nem váltam el, de minden betegségnél én voltam otthon. Elég sokat volt beteg, talán tavaszra lett jobb. Tolerálták, csak néha már én éreztem kellemetlenül magamat miatta, mert mások dolgoztak helyettem. Szerencsére ez egyre jobb lesz ám, ahogy nő a gyerek.
De amúgy nem tudsz mit csinálni, ez van.
Egyrészt van mama...Te nagyon rózsaszínben látod a világot. Nekem 17 éves koromra meghaltak a szüleim. Képzeld ilyen ie van, ne élj álomvilágban. Anyósom aktív dolgozó, apósom sem él.
Szerencsére már itthonról dolgozom de amieddig munkahelyen voltam bébiszitter volt.
Igen az az “ egyrészt van mama “marha bunkó hozzászólás , Kicsit el kéne gondolkozni mielőtt ilyen stílusban teszünk jelentéseket.
Nem , egyáltalán nem mindenhol van mama nagyon sokunk szülei vagy meghaltak , vagy messze élnek.
Azért ne felejtsd el hogy a gyerekvállalás kitolódott már nem az van hogy 20 évesn szülnek az emberek. Engem anyukám 35 évesn szült én is 35 évesn szültem tehát 70 volt mikor megszületett az unokája, Az exem anyukája meg még 10 évvel idősebb mert ő meg még később szült. Azért egy 84 évestől ne várjuk már el , hogy pattogjon a csecsemő mellett.
És ez nem egyedi eset a legtöbb barátnőmnél hiányos a család, az egyik nagyon jó barátnőm szülei meghaltak mind a ketten mikor főiskolás volt.
Nálunk nincs mama. Pontosabban dolgozik aktívan más városban.
De szerintem az eredeti komment írója, nem bunkóságnak szánta, hanem csak a saját életére írta, hogy neki így volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!