Eltűnt a gyermekem cipője az óvodába. Kihez tudnék fordulni?
Az én fiamnak tegnap előtt tünt el a cipője vagy meg lesz vagy nem. Jeleztük, annyit tudtak tenni, hogy körbe kérdeznek.
Engem nem az zavar ebben, hogy el tünt a cipő (nyilván nem tudott a sáját gyerekének venni), hanem hogy a gyerekek nem értik hogy valaki elvitte a másiknak a dolgát és annak semmilyen következménye nincs. Remek példa egy csoport óvodásnak. Nem eleve ilyenkor kellene meg tanítani a gyerekeinknek, hogy lopni rossz és annak következménye van?
Én voltam a 16.
Látom valakinek nagyon a lelkébe mentem, hogy így le lettem pontozva.
Nem tud felelősséget vállalni az ovi, kevesen vannak, sok a gyerek, sokan megfordulnak napközben. Nem tudom h h csinálják, gondolom nem a kezükben a bakanccsal sétálnak ki, hogy az feltűnő legyen…
Mi szülők már kértünk kamerát, össze is dobtuk volna a pénzt, de nem engedélyezik. Amúgy, volt már több balhé más szülő által, nyilván nem mosolygunk rajta.
16 .
Én voltam a 21.
A gyerekek mit szólnak hozzá az természetes hogy a szülők fel vannak háborodva na és a gyerekek.?
Te hogy tudod úgy elmagyarázni a gyermekednek, hogy rossz dolgot csináltak és újra és újra mégis megteszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!