Eltűnt a gyermekem cipője az óvodába. Kihez tudnék fordulni?
Nem egészen értem ezt a hisztit mégis mit gondolsz, mit tudsz tenni?
Elmész a rendőrségre hogy valaki az óvodában ellopta a négyéves gyereked cipőjét ?
Nekünk is elvitték a cipőjét sajnos nem is került elő, nem tudtunk semmit tenni hiába volt bele írva a neve. Eddig nem történt ilyen. Meg tanultam, hogy nem kell drága cipőbe vinni a gyereket óvodában.
De meg értem. Bosszantó, én inkább úgy lennék vele ha nem az első eset ahogy olvasom inkább össze állni a szülőkkel és segíteni azon a csaladon aki ezt teszi mert nyilván akkor oka van rá.
Hányszor, de hányszor eltűntek a cuccaink, persze soha semminek nem volt gazdája és senki nem látott semmit…
Nem tudsz mit csinálni sajnos, nem tudod számonkérni, én pl. soha nem is gyanakodtam senkire, fogalmam sincs hova tűntek, ki vihette el.
Már nagycsoportos.
Volt, hogy télen kabát nélkül hoztam haza vagy épp benticipőben, mert csak a hült helyét találtam….de a sapka, pulóver, sőt még a kéztörlő is fogyóeszköz.
Valahogy nálunk ez általános probléma, időnként eltűnnek dolgok.. szóvátesszük, keressük, kérdezősködünk, de eredmény az nincs.
Persze ettől függetlenül tökre nem normális, mégis azt kell mondjam: megszoktam.
De hogy tudna felelősséget vállalni az ovi??
Óvodapedagógus sincs mindenhol elég. Örülnek, hogy ha arra a 25 gyerekre vigyázni tudnak. Nem állhat mindig kint valaki az öltözőben, ha épp öltöztet egy szülő egy gyereket. Azért az nem 2 perc.
Max a szülők összedobhatnak egy kamerára valót, de az elég húzós áru és minden szülőnek bele kell egyeznie a személyiségjogok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!