Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Érdekel, hogy kitől kapott el...

Érdekel, hogy kitől kapott el betegséget a gyerek oviban? És az, hogy kit fertőzött meg a gyerek?

Figyelt kérdés
Átlag ovis betegségeknél, nem kirívó dologról van szó. X bevitt valamit, az enyém gyorsan elkapta, de hamarabb meggyógyult, tovább adta, elvileg, amit szóvá tettek. Pár nap múlva az én gyerekem hozott haza egy másik betegséget. Most akkor én is keressek bűnöst és mutogassak, hogy kinek lóg a takony az orrából?

2024. márc. 8. 22:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%

Nem bírjátok felérni ésszel úgy látom, hogy a betegségeknek van lappangási ideje, amikor még nincs tünet és ugyanúgy fertőz, ergo teljesen mindegy, hogy otthon maradsz-e vele vagy sem.

Aztán lehet neked kölyköd van, nekem gyerekeim és igen ha betegek itthon maradnak, de az, hogy a gyerek napi 3X kifújja az orráz az óvodában, az nem betegség.

Majd miko suliba kerül leshettek, meg mehet évvégén osztályozó vizsgára, ha minden kis szarral bezárjátok a 4 fal közé, hogy nehogy megfújja a szél, mert jajj taknyos.

2024. márc. 15. 07:47
 22/24 anonim ***** válasza:
31%
21es oké, akkor kívánom, kerüljön a te gyereked intenzívre ,mert a csoporttársa jaaj csak picit fujja az orrát a lázát meg leviszi a csillapító, ne pampogj, a tiéd meg két hétig lélegeztetőn legyen mint az enyém. Utána meg két hónapig még otthon szintén mint az enyém és akkor talán felfognád a korlátolt mikrométernyi agyállományoddal hogy van gyerek aki kórházba kerül amiért a tiédnek csak állig érő zöld taknya van.
2024. márc. 15. 12:16
 23/24 anonim ***** válasza:
36%
Simán lehet, hogy olyantól kapta el a gyereked a betegséget, akinek semmi tünete nem volt,akár tőled is. Aztán áruld már el hol írtam állig érő zöld takonyról? Itt egy sima kis orrfolyásról volt szó, amit egy 3 éves gyerek simán kifúj egy zsebkendőbe, nyilván a sűrű zöld cucc már más kezelést igényel, amit otthon lehet jól csinálni.
2024. márc. 15. 19:16
 24/24 anonim ***** válasza:
17%

Fel bírom fogni ép ésszel én is, hogy van lappangási ideje a betegségnek csak azt is pontosan tudom, hogy az ilyen önző nők mint te nem csak akkor nem viszik a kölyköket -jaj bocs- a gyereküket, amikor lappang bennük a betegség hanem akkor is amikor már csurog belőlük a takony vagy úgy köhögnek mint egy krónikus tüdőbetegek... Le van szarva, hiszem csak köhög, ugye? Vagy amikor szombaton egész nap meg vasárnap reggel még fosott/hányt a kis cuncika de hétfőn már beviszed, mert neked menni kell dolgozni vagy nincs kedved ahhoz, hogy otthon szetkapja a lakást.. nyilván aztán majd az egész csoport okadik meg fosik óvónenistől az nem gaz. Neked nem kellett táppénzt/szabit kivenni az a lényeg.

Vagy, ha kicsit este láza van, de amúgy nincs semmi baja akkor egy adag lázcsillapítóval még be lehet reggel vinni. Úgyis az kitart délig.. utána meg már mindegy majd mész érte 17re, nem? Oldják meg.

Ezeket amúgy nem én találtam ki sajnos. Csak két gyerekkel vegignyomtam már az ovit és láttam a te fajtadból párat. Az volt a szuper, hogy a kisebbnel talpraesett volt az ovonenink és reggel szépen elzavarta a beteg gyerekkel a pcsaba az ilyen gyökereket, hogy orvosi igazolás után találkozunk..

2024. márc. 16. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!