Beteg, sérült, fogyatékos gyerekkel rendelkező szülők! Mennyiben befolyásolja az életeteket a gyerek betegsége, vagy sérülése?
Akartam irni egy őszinte választ, de kitöröltem.
Nem akarom látni az anonim acsarkodast a saját érzéseimre, meg hogy mások azon csamcsogjanak hogy az én helyembe ok így vagy úgy cselekedtek volna, holott tudom hogy nem.
Egyébként ha radkeresel a témára, csomó anonim interjú van tanulmányokban, ott keresgethetsz történeteket. Legtöbbször az ilyen családok elszigetelődnek, nagy eséllyel felbomlik a család, az anya nem tud munkát vállalni.
Nekem iszonyatos fájdalom és depresszió.
Te is ebben a helyzetben vagy?
Amúgy szerintem függ a "betegség" és "érzelmi sérülés" mértékétől is.
Nálunk enyhe, amiben változott talán hogy csak távoli" barátok vannak akivel hébe hóba tartjuk a kapcsolatot, közeli nincs akivel összejárnánk. De ezzel gondolom nem vagyok egyedül aki hasonló gyereket nevel. Én nem erőltetem rá senkire a kapcsolattartás. Meg ha elmegyünk valahová valószínű megnéznek, idáig pozitív értelemben
Hát ez van. De nem vagyok emiatt depis vagy ilyesmi.
Nekem csak a gyanúja merült (egyelőre bennem), hogy valami nem stimmel. De ha tényleg így lesz, és fokozatos problémák lesznek én tuti nem fogom egy életen át ezt a terhet cipelni...
Lehet lepontozni.
8: Állami gondozás. (7)
Van egy másik gyermekem. Nem fogom az Ő és a saját életünket tönkre tenni. Neki meg kell adni az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!