Akinek a gyermeke értelmi fogyatékos vagy autista, esetleg más betegsége van, meg tudná mondani, hogy a terhesség alatt volt-e eltérés?
Főként a tarkóredő érdekelne.
Sajnos rossz híreket kaptunk a 12 hetes genetikai uh-on, a tarkóredő 3,3.
Sokat olvasgattam, és itt is páran azt írták, hogy minden vizsgálat negatív lett, de mégis autista vagy értelmi fogyatékos lett a gyerek.
Volt ilyen válasz is,illetve több helyen, hogy minden negatív lett, végül megis kiderült, hogy értelmileg sérült.
Sajnos nagyon félek emiatt. Holnapra van időpontom cvs-re.
Akinek problémák vannak a gyermekével, volt ilyen eltérés?
A tarkóredő csak egy adat, betegségből pedig millió van és 99 %-a nincs összefüggésben a tarkóredő értékkel.
Nem beszélve arról, ha a szüléskor sérül és úgy lesz "problémás", mint pl: a lányom. Tökéletes terhességből született oxigénhiánnyal.
Ahogy a 8-as mondja, autizmusra nem utal, Down-kórra utalhat.
Egyébként olvastam, hogy vannak rá kísérletek, hogy terhesen kimutassák az autizmust. De ez még igen gyerekcipőben jár. Egy ismerősömnek azt mondták autista lesz, aztán semmi baja. Még jó, hogy nem vetette el emiatt. Szóval szerintem nem szabad ilyeneken agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!