Akinek a gyermeke értelmi fogyatékos vagy autista, esetleg más betegsége van, meg tudná mondani, hogy a terhesség alatt volt-e eltérés?
Figyelt kérdés
Főként a tarkóredő érdekelne.
Sajnos rossz híreket kaptunk a 12 hetes genetikai uh-on, a tarkóredő 3,3.
Sokat olvasgattam, és itt is páran azt írták, hogy minden vizsgálat negatív lett, de mégis autista vagy értelmi fogyatékos lett a gyerek.
2022. ápr. 12. 10:23
21/25 anonim válasza:
Ez nagyon pozitív, hogy így fogod fel. Ugyan én voltam szűrésen, de csak hogy tudjam, megtartottuk volna. Süt a szavaidból, hogy mennyire szereted őt. Nagyon jó anya lehetsz :)
23/25 anonim válasza:
Autista a fiam. A tarkoredö 1.1 volt, tök normális. Terhességi diabéteszes voltam, de diétával jó cukorertekeim lettek.
24/25 anonim válasza:
Autista a lányom. Értelmileg középsúlyos . Tarkóredőt most megnéztem papíron 3.6 volt
25/25 anonim válasza:
Az autizmus születéstől jelen lévő állapot, én már csecsemő korában sejtettem, hogy valami nem oké. 6 hónapos koráig egyfolytában üvöltött sem a hangom sem a testkontaktus nem nyugtatta meg. Nem nézett az arcomra, szemembe sosem. Alig aludt, csecsemők végig alusszák a napot a fiatal átlag 1 órát aludt a fennmaradó időben ordított mintha a fogát húznák. Borzasztó szar anyának éreztem magam, akit utál a saját gyereke. Azóta sem változott a helyzet, autista, nem mutat felém érzelmeket. Tarko redő 1.3 volt, minden negatív, Prena teszt is. Sajnos az autizmust nem lehet kimutatni, pedig én nem tartottam volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!