Mikor és mi volt gyermeked első betegsége?
Figyelt kérdés
Illetve anyaként, hogyan tudtad támogatni?2023. febr. 19. 14:28
1/20 anonim válasza:
Fiam 6hónaoisan rotás lett, lányom 8hónaposan influenzás.
Erre a hogyan tudtam tamogatni kérdésre nem tudom milyen választ vársz. Nyilván ápoltam, elláttam, gyógyszereztem, szerettem őket.
2/20 anonim válasza:
Talán 10 hónapos volt, náthás lett. 2 nap alatt túljutott rajta, szívtam az orrát és többet cicizett. Mást nem nagyon tudtam tenni.
3/20 anonim válasza:
5 hónaposan elkapott az unokatesóitól egy felső légúti fertőzést. Orrot szívtunk, kapta a vitaminokat, szoptattam. Kb. 1,5 hét alatt meg is gyógyult. Utána 10 hónaposan lett covidos, az volt az első láza.
4/20 anonim válasza:
Első gyerek 5 hónaposan HUTI, vesemedence-gyulladás, kórházi ellátás intenzíven.
Második gyerek 3 hetesen, nátha.
5/20 anonim válasza:
2 éves kora után pár nappal tüszôs mandulagyulladás, majd még meg sem gyógyult belőle teljesen mikor influenzás lett bakteriális felülfertőzéssel, meg gyanús hogy a covid is közrejátszhatott. 1 hónapig beteg volt, ebből 1,5 hétig 39-40 fokos lázzal szenvedett. Előtte soha semmi baja nem volt az 1-2 napos időnkénti orrfolyásokon kívül, még csak láza sem volt. 2 évesen bepótolta. Én is ugyanúgy elkaptam ezeket, ápoltam, mi mást lehetne tenni. Szegény heteket ült az ölemben, csak hozzámbújva aludt, különben sírt. Nappal szintén összebújva néztük szinte egész nap a bogyó és babócat. Gyógyszereket írt fel mindkettőnknek a doki. Az anyatejen kívül más folyadékot napokig nem fogadott el, enni nem evett pár szem ropin és kekszen kívül semmit, le is fogyott rendesen. Aztán szerencsére meggyógyult, borzasztó volt.
6/20 anonim válasza:
8 hónaposan valami hasmenéses hányás. Majdnem kórház lett belőle de szerencsére megúszta.
7/20 anonim válasza:
Még nem volt egészen kétéves. Kötőhártyagyulladás.
8/20 anonim válasza:
15 hónapos, fülgyulladás. Hogyhogy hogy támogattam? Elvittem orvoshoz, beadtam neki, amit kellett, és szeretgettem, ápoltam. Mi mást lehet ilyenkor csinálni?
9/20 anonim válasza:
10 hónaposan lett covidos, az egész család elkapta, de csak neki voltak tünetei. 5 napig tartott. Igazából azon kívül, hogy a lázát csillapítottuk, nagyon mást nem tudtunk tenni.
10/20 anonim válasza:
Fiam nem volt beteg, amíg bölcsibe nem került (mármint lázas beteg, most ilyen mezei orrfolyásokat nem számolok bele). A lányom már hamarabb benyelt dolgokat, pár hónaposan is, ugye a bátyja oviból hazahozott betegségeinek "köszönhetően". Neki krupp volt az első, a fiamnak már nem tudnám megmondani. De mindig légúti nyavalyákat szednek össze, úgyhogy ha tippelnem kéne, akkor hörgő -vagy mandulagyulladás, vagy valami hasonló. Hogyan támogattam? Elvittem dokihoz őket, aztán szépen beszedték a gyógyszert. Hogy máshogy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!