Mikor és mi volt gyermeked első betegsége?
4 hósan nyirokcsomó gyulladás. Nem tudtam mi baja nem akart szopni az egyik oldalon, nem tudtam mért üvölt, voltunk minden ügyeleten, mire megéreztem a kis csomókat rajta.
Kapott antibiotikumot.
11 hónaposan campylobacter fertőzés (véres hasmenés 9 napig), a mai napig nem értem hogy a fészkes fenébe szedte össze. Utána 1,5 évesen pár takonykór, kétévesen covid, most meg már 2,5 évesen ahogy közösségbe is megyünk alkalmanként, jönnek a takonykórok egymás után.
Na jó, ez nemcsak az első betegség volt, hanem az összes betegség listája.
Amúgy mást nem tudtam tenni, mint itatom, etetem, lázat csillapítok, gyógyszert adok, dajkálok.
Köszönöm a válaszokat. Olyanra gondoltam, hogy orvoson ,gyógyszeren túl,hogyan tudtátok támogatni a gyereketek. Hát jó vegyes, pár darab nagyon ijesztő. 9 hónapos a kislányom gondoltam megpróbálok kicsit érdeklődni, felkészült lenni. Hát ahogy látom nem lehet. Mindenkinek ment a zöld. Szívesen fogadok még hozzászólásokat.
Köszönöm még egyszer!
6 hónaposan Covidos lett a fiam. Tőlem kaphatta el.
1 napig volt lázas, de kedve, étvágya ugyanolyan jó volt, mint előtte. Simán átvészelte.
Kisfiam nem volt beteges, szerencsére.
10 hónaposan kapta el a 3napos lázat.
Hallottam korábban erről a dologról, így fel voltam rá készülve: volt otthon lázcsillapító. Ezzel nem is volt gond.
Ezenkívül 1-2 kisebb enyhébb megfázása volt.
Nem volt még 2 amikor bélösszecsúszással meg kellett műteni. Azt rosszul viseltem lelkileg a kórházban vele, covid miatt elszigetelve mindentől és mindenkitől.
2 évesen elkapott egy hányás-hasmenés vírust, plusz belázasodott.
Ügyeletre kerültünk, mert sajnos folyton itattam, ettől tovább hányt.
Később szorulása lett, hetekig küzdöttünk vele mire újra beállt a normális széklet.
Aztán óvodás lett, és onnan hozza haza sűrűbben a különböző fertőzéseket, bacikat, vírusokat. 3 hét ovi, 2 hét betegállomány :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!