Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Milyen betegség tünet az...

Milyen betegség tünet az aminél "már" nem megy a gyereked oviba/iskolába?

Figyelt kérdés
tegnap 05:51
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Hőemelkedés, elesettség, hányás/hasmenés, gyanús kiütések.
tegnap 06:13
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Ahogy az #1 is. Alapból egy kis hőemelkedés még nem lenne nagy truváj, de az könnyen lázzá fejlődik, ha nem piheni ki magát a gyerek, szóval inkább maradjon otthon 1-2 napot ezzel, még ha nincs is más panasza, minthogy utána egy hétig ne menjen.

De egy kis taknyolás, köhögés, miközben más tünet nincs, nem indok az otthon maradásra, szerintem.

tegnap 06:17
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Oviban orrfolyás. Iskolában erősebb orrfolyás
tegnap 06:29
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Orrfolyásnál azt szokták mondani a suliban, hogy 100-as zsepi ne fogyjon el. Ha már a felénél tart, nem megy.

Köhögésnél ha kettőt köhint óránként, akkor megy. Ha köhögőrohama van (akár egy is) akkor nem.

Hőemelkedés, láz, hányás, hasmenés - nem megy.

Eddig idei tanévben nem volt egyáltalán beteg, 3. osztályos. Ami egyébként szép eredmény, mert a fél osztály hiányzik, a testvére is beteg és én is.

tegnap 06:47
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Hoemelkedes. Mindig laz lesz belole,olyam sosem volt hogy 37,2C marad. Illetve ha hanyingerrel kel, akkor abbol mindig hanyas es fosas lesz.

Ha szedul akkor is tudom hogy lazas lesz mar. Szerencsere mar 11 éves, egyedul tudom hagyni otthon.

tegnap 07:29
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Ritkán kap el bármit, így hőemelkedéssel, orrfolyással se küldöm iskolaba.
tegnap 08:10
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Hőemelkedés,köhögés.

Ha csak taknyos,megy. Orrot fújni tud.

Év elején azt mondta az osztályfőnök,hogy csak akkor maradjanak otthon a gyerekek,ha fel se bírnak kelni. Amúgy mindenképpen menjenek.

Általános iskola 2. osztály.

tegnap 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!