Orvoshoz kellett volna vinnem?
Sziasztok! Első baba először lett beteg, karácsonykor(7,5 hónapos). Taknyos, néha köhint egyet. A kedve és étvágya viszonylag jó, láza nem volt. Tengervizes orr sprayt használok, illetve leszívom neki, ha szörcsög, nem kap levegőt. Többet igényli a cicit, bár ez lehet a fogzástól is.
4 orvosi körzet van összevonva, 2 órás a sürgősségi rendelés. A mi gyerekorvosunk nem volt még soros. Én nem vittem el, de ma egy ismerősöm elbizonytalanított, mert ő már ennyivel is orvoshoz vinné.
Tapasztalt anyukák segítsetek! Tényleg menjek orvoshoz vele ilyen tünetekkel? (nyilván ha lázas lesz, rosszabbodik, akkor nem kérdés)
Túl lazán veszem?
Ugyan mar !
Sőt , megnyugtatlak , még lázzal sem kell vinni hacsak nem három napnál tovább tart vagy ujszülött.
Egy diplomás ápoló, 20 éve tapasztalattal.
Nyugi.
Egyàltalàn nem csinàltàl semmi rosszat. ☺️
Egyik gyerekemet se vittem ennyivel dokihoz.
Lehet az ikrekkel ott lettünk volna nonstop mert az ovis tesóuk aztàn mindent is hozott haza 😅
Nem kell betojni egy kis nàthàtól. Tök jól csinàltad.
Sok orrszívàs ès sok folyadék. A gyerkőc meg jelzi az igényêt 😉
Én még egy enyhe, egy napos lázzal sem, ami a fürdés után lejjebb megy.
Nem is a láz a lényeg, ha egyáltalán nem hajlandó enni, inni és üres a pelus, akkor igen.
Dupla adag C vitamin es D vitamin, orrszivas
Ennyi eleg.
Max ha sokaig lazas vagy magyon magasra szokik a laza akkor vinnem. De itt ugye egyik sincsen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!