Láz nélküli fülgyulladásra adnàtok antibiotikumot?
Levittem a 9 hós babám orvoshoz köhögéssel, de legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy az egyik füle piros és savót is lát benne a gyerekorvosunk. Mielőtt levittem dokihoz hőemelkedése volt. Az orvos is melegnek érezte őt, ott 37,6 volt a hője.
Azt mondta, hogyha lázas lesz akkor vagy vigyem el fül-orr-gégész ügyeletre vagy kezdjem el neki adni az antibiotikumot, amit felírt.
Este nem volt lázas, de szerintem fájt a füle, mert hirtelen felsírt többször, aludni utána viszont jól aludt.
Ő még sosem szedett antibiotikumot.
Ti most elkezdenétek neki láz nélkül is?
Köszönöm!
Boldog karácsonyt!🥰
Hát elég szakmaiatlan a gyerekorvos. Nem mindegy hogy genny van a dobüregben vagy savó. Ha csak savós abban soha nincs baktérium. Ha helyes a diagnózis,erre nem kell antibiotikum.
Ha érdekel a téma,olvass belőle angolul, ott vannak a leghitelesebb információk. Neked is boldog Karácsonyt:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!