3 éves fiam tegnap este állandóan pelust akart cseréltetni, nagyon kínlódott vele. Lentebb írom a többit. Mit gondoltok mi lehet?
Figyelt kérdés
Szombat este hőemelkedése volt, illetve vasárnap is. Hétfőn már nem volt. Nem vittem orvoshoz, mivel máskor is volt,hogy 3 nap alatt atment rajta egy vírus. Annyi, hogy pénteken már elég nehezen kakilt. Szegény sírt, mikor kakilt. Azt gondoltam, sok volt a csoki bölcsibe és mindenhol is kaptak valamit. Vasárnap este lett megint kaka, ami szintén ilyen keményebb volt. Most 2 napja viszont nincs kaka. Így nem tudom eldonteni, hogy a székrekedés miatt csinálta ezt a csereljek pelust állandóant, vagy netán hugyuti probléma (eddig sosem volt). Enni eszik azért, otthon sosem nagy étvágyú, de azért eszik. Játszott is tegnap, igaz nem olyan aktív mint máskor. Ja és izzadekonyabb is. Gondoltam elvisze m ma ügyeletre. Mit gondoltok mi lehet eztegnap 07:22
1/29 anonim válasza:
Pelust akar cseréltetni és emiatt akarod orvoshoz vinni? Ugye nem gondolod komolyan, hogy emiatt ügyeletre vinnéd? Ha nem fáj semmi, nem lázas, nincs kiemelkedően sok vagy kevés vizelet, nem bűzös, vagy nagyon elteroen sötétebb, mint a normalis, akkor semmi baja a gyereknek.
2/29 anonim válasza:
Esetleg úgy gondolja, hogy neki már nem kell pelenka, és nem hajlandó belekakilni.
3/29 A kérdező kommentje:
Nem azért. Hanem kapkodott a pelushoz. Mondta hogy meleg. Cseréljem ki. Ezt vagy 5x eljatszottuk éjfélig, képtelen volt aludni. Utána mondom mutassa meg hol fáj és mutogatott a popsi, de kis golyók fele is. Egész nap izzadt a gyerek. Beszéltük is, hogy mi baja lehet. Akkor szokott izzadni, ha lazcsillapitot kap. A gyerek valamitől akkor sem tudott aludni. A pelust jobban tele szoktak pisilni egyébként, de viszont az izzadas miatt ugye ki is izzadhatja. Olvastam a hugyuti problémáról és van akinek nem jár lázzal. Ezért megijedtem. Sosem volt még ilysb
tegnap 07:39
4/29 anonim válasza:
Ha azt mondja, az a gond, hogy meleg a pelus, épp el is lehetne kezdeni a szobatisztaságra való szoktatást. Azt mondjuk nem értem, hogy ha azt mondja, meleg a pelus, neked honnan jön az ötlet, hogy azt kérdezd, hol fáj. A meleg nem fájdalmat jelent.
5/29 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem szobatiszta. Eddig minden nap volt kaka. És nen ilyen kínlódás által. Most az jutott eszembe, hogy 2 hete váltottunk egy olcsóbb fajta tápszerre. Mert még issza este , reggel. Hogy esetleg attól van székrekedés...mert csokit nem is evett. Viszont tegnapelőtt evett vagy 4 adag tejbegrizt napkozben. Én örültem, mert előző nap etvagytalan volt
tegnap 07:42
6/29 A kérdező kommentje:
Nekem akkor is fura volt, hogy nem aludt emiatt és mondja fáj a popsi inkább lefekudt. Apja is én is simogattuk, hol sírt, hol csak csendben volt, de aludni nem tudott. Most meglátom ébedesnél mi lesz.
tegnap 07:44
7/29 anonim válasza:
Pont azért kell elkezdeni a leszoktatást, mert még nem szobatiszta...
Lehet azt próbálja neked jelezni, hogy már nem kell pelus, csak te ragaszkodsz hozzá.
8/29 A kérdező kommentje:
Nyilvan értem, hogy le kell szoktatni. Csak az izzadast nem értem akkor az mitől van.
tegnap 08:37
9/29 anonim válasza:
Hm, mitől lehet az izzadás, ugyan mitől... Nekem az jutna eszembe, hogy melege van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!