3 éves fiam tegnap este állandóan pelust akart cseréltetni, nagyon kínlódott vele. Lentebb írom a többit. Mit gondoltok mi lehet?
Amiket kap enni, nem csoda, hogy székrekedése van. És igen, valószínűleg melege van. Hány fokra fűtesz be?
Azt nem tudom eldönteni, hogy az ügyeleten elküldenének-e ezzel a bánatba, vagy feküdnének a röhögéstől, de lehet, hogy mindkettő, csak a sorrend kérdéses.
Lehet valami apróbb betegsége még az izzadás, de a székrekedés az nem betegségtől van.
Én ügyeletre nem vinném, ha nagyon nem tud kakilni, (mondjuk a 3. napon sem) akkor inkább az ügyeletes gyógyszertárba ugranék be vmi neki való kúpért.
Ennyi tejbegrízt meg tápszert pedig ne adj neki inkább, növényi rostok is kellenének a jó emésztéshez.
tejbegrizt azért kapott, mert előző két nap alig evett és ezt megeszi. Tápszert csak este elalvás előtt és reggel kap, de nem sokat. Ez egy rutin és ő kéri. Bölcsiben reggelizik.
A 4 adag nem egyszerre ment, hanem délután , meg este kért 2x. De nem egy nagy tányér volt.
Megjegyzem, tápszert váltottunk két hete, én most azt gondolom, hogy ettől lehet, már nem is adtam neki belőle. Tegnap evett húslevest kétszer is, husit is és almát is. Tehát ne azt gondoljátok, hogy tápszerrel etetem. Mint írtam, csak reggel és este szokott kapni és nem nagy adagot.
Banánt is szereti, de direkt most nem adok.
továbbá. A párom egész nap sulykolta belém, izzad a gyerek, nem szokott így izzadni, nem tetszik neki. Plusz nem olyan pörgős, mint szokott,
Mi nem izzadunk, tehát olyan meleg nem lehet (23 fok), inkább próbáljuk a meleget bent tartani....
Ma megpróbálunk székletlazítót alkalmazni. Illetve sok folyadék és figyeljük. Elnézést, hogy parás voltam, csak nem szoktam hozzá, hogy élfélig sírdogál a gyerek és próbáltam kérdezni.
Az én 3 éves gyerekem is kér sok mindent, mégsem adok neki, mivel én vagyok az anyja, és én jobban tudom, hogy az jó-e neki vagy nem. Állj a sarkadra, egy 3 évesről beszélünk.
23 fokban az enyém meg felöltöztetni is alig hagyja magát. Tuti, hogy megsülne a kis popója, ha még pelenka is lenne rajta. Pláne éjszaka, amikor ott van rajta a meleg pizsama, takaró/hálózsák. El tudom képzelni, hogy nagyon meleg van így abban a pelenkában. Egy idő után elkezdi ám őket zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!