3 éves fiam tegnap este állandóan pelust akart cseréltetni, nagyon kínlódott vele. Lentebb írom a többit. Mit gondoltok mi lehet?
Könnyen írjatok, hogy szoktassa le a tápszerről... Az én baromira rossz evő kisfiam is elmúlt bőven 3 éves, mikor elvettem tőle a tejitalt, mert már annyira felnyomták az árát, hogy nem akartam közel 8000 Ft-ot fizetni egy dobozért. Érdekes, hogy engem mindig a sárga földig lepontoztok érte, mikor ezt leírom. 😂
Éppen szobatiszta lett pisire, mire elkezdte az ovit, de kakira kb 1-2 hónapja az, azt addig pelenkába végezte.
Mivel rettenetesen rossz evő, így székrekedéses. Hiába írjatok, hogy egyen ezt, egyen azt, ha nem fogad el semmit, egyszerűen nem is kóstol. Van 5 fajta kaja amit megeszik és ennyi. Sokszor mondta ő is, hogy fáj a popó lyuka, mert ugye keményet kakilt, utána meg még vissza is tartotta. Napokon keresztül szenvedtünk, már ordított, sírt, leverte a víz, de csak tartotta vissza, akkor kúpoztuk, de még képes volt úgy is tartani órákon keresztül. Még éjszaka is nyüszített, hogy ő nem akar kakilni. Először paraffin olajat kaptunk a gyerekorvosunktól, aztán áttértünk a dulcosoftra. Mindkettő lazítja a székletet, azóta nincs probléma.
"Hiába írjatok, hogy egyen ezt, egyen azt, ha nem fogad el semmit, egyszerűen nem is kóstol"
Hacsak nem autista vagy valami más mentális problémája van, enni fog, ha éhes. De amíg anyu csinál neki tejbegrizt, ha nem eszi meg a zöldborsót, nem is fog normálisan enni. Gyerek még nem halt éhen étel mellett
26
Dehogy halna éhen. Következetesnek kellne lenni és oda adni neki a 6. félét. Nem eszi meg? Nincs más. Később éhes lesz? Újra oda teszed elé. Nem eszi meg, nincs más. Dehat nyilván egyszerűbb elé tenni azt, amiről tudod, hoyg megeszi.
Ha előtte két napig nem evett normálisan és lázas volt, örültem, hogy valamit is elfogadott.
Nem autista, és beszél szépen, de sajnos mikor egy 1 órán keresztül sírt néha a kakát emlegette, néha hogy csíp, néha meg, hogy segíts anya, így nem tudom eldönteni, hogy székrekedés vagy húgyúti probléma.
Kapott székletlazitót meglátjuk. Ügyelet nem elérhető telefonon. Ott pedig kint állt a sor, párom volt arra. Várom holnapig. Most alszik. (máskor ilyenkor már nem hagynám aludni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!