Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha köhög a gyerek, és folyik...

Ha köhög a gyerek, és folyik az orra ilyenkor is ki lehet vinni levegőzni, vagy nem tesz jót ebben az esetben a hideg levegő? (2 éves)

Figyelt kérdés
dec. 24. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Egész nyugodtan. Én csak lázasan nem viszem ki, a levegő amúgy mindig jót tesz.
dec. 24. 09:58
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Ilyenkor inkább jót tesz a friss levegö, kitisztul töle az orra és utána jobban lesz
dec. 24. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Nalunk most brutal szel van, de annyira fuj, hogy a gyerek alig tud setalni. Kimentunk 5 perce, de inkabb bejottunk.

Szoval attol fugg milyen az ido szerintem.

dec. 24. 11:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Itt is brutal szél van.
dec. 24. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nekünk a gyerekorvos kifejezetten ajánlja, hogy vigyük ki. Ha nagy szél van, csak kis időre, ameddig nem elviselhetetlen.
dec. 24. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Nyugodtan ki lehet vinni, a megfelelő öltözék a kulcs. Ha bírja a szelet nyugodtan ki lehet vinni a szélben is. Nem is értem,az északi országokban mindennapos az erős szél,mégis kint vannak semmi bajuk tőle.
dec. 24. 11:48
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Attól függ. Ha épp szmogos, büdös, nyálkás, ködös... Az nem használ a köhögésnek.

Tiszta szép időben, a hideg nem gond, kimegyünk. Az jó a betegnek is.

Ha jeges szél van, mint most, kizart dolog.

Nincs olyan, hogy "bírja a szelet".

dec. 24. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

Naluk nem fuj a szel.

Sut a nap is

En kivinnem.

dec. 24. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:
25%

7es a szmog az biztos nem használ a többivel nincsen gond.

Ha fel öltöztetve,nem érzi magát rosszul a szélben,miért is ne lehetne kivinni? Ettől nem kap arcüreggyulladást. Ez pont olyan babona,mint az újszülött levegőhöz szoktatása, semmi tudományos alapja, egy rögeszme ami él a magyarok fejében. Ennyiről van szó.

dec. 24. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:
18%

9, nem babona, de be ne magyarázd már, hogy bárkinek kellemes az, ha a képébe fúj a jeges szél olyan erővel, hogy a lábaról is majd' ledönti!

Ilyen időben, ha nem muszáj, nem megyünk ki, főleg nem betegen.

Ha muszáj, mert A-ból B-be el kell jutni, akkor nyilván senkinek nem lesz baja, ha megfelelően felöltözik (és ezen nem a túlöltöztetést értem).

De élvezetből, nem indulok neki ilyen időben.

dec. 24. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!