Hogy lehetne ezt megoldani? Ovódás korú gyermek felügyeletét szünetekben?
Nálunk az lett a megoldás, hogy a férjem bevállalt egy komolyabb pozíciót, ahol keres annyit, hogy megéljünk, és még marad is. én meg beugrós home office-ban vagyok - ehhez mondjuk nyelvet kellett tanulnom, és kellett ismeretség, mert nem hirdetnek ilyen állást-, ez változó, van, hogy semmi nincs, van, hogy egész jó hónapom van.
Iskola alsó tagozatig valószínűleg ez lesz, és nem is a szünetek miatt, (tavaszi szünetben nálunk van ügyelet), hanem a rengeteg betegség. Bár látom, aki dolgozik, annak beveszik a gyerekét csúnya köhögéssel is, mondván, hogy "csak szakadozik neki"... Az enyém meg 2 nap alatt lebetegedett mellette... Ja, és nem vágtam el magam az összes rokontól, meg ismerőstől. Még ha valamelyik érdek kapcsolat is, de szükséges.
Nekünk az első év horror volt komolyan mondom. 1 hét volt a legtöbb amit betegség nélkül kibírt. Mindent összeszedett. Aztán másfél hetet otthon volt.
Az óvónő mindig szólt, hogy másnap már ne jöjjön csak igazolással vihetem, volt olyan, hogy minimálisan folyt az orra, ránézett az óvónő és megkért, hogy vigyem haza, így nem veszi be a csoportba. Baromi mérges voltam, de az igazgató kikommunikálta év elején ezeket a dolgokat, így egy szót se szólhattam. Ez volt tavaly. Idén lazitottak a szabályokon, bár ez se jobb, mert olyan beteg gyerekeket is bevesznek, hogy éncsak nézek. Aztán másnaptól az enyém otthon van, mikor viszem a másik gyerek még mindig ottvan úgyanolyan betegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!