Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy lehetne ezt megoldani?...

Hogy lehetne ezt megoldani? Ovódás korú gyermek felügyeletét szünetekben?

Figyelt kérdés
Szeptemberben megy a lányom oviba de már most parázok az őszi/téli/tavaszi szünetektől.A párommal mindketten dolgozni fogunk és nem fogjuk tudni kirehagyni a gyermeket és az oviban csak nyári ügyelet van sajnos.Volt valaki hasonló helyzetben?
márc. 4. 09:29
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
94%
Off: nálunk most 3 hétig nem mehetett oviba. Csudijó volt 😂😂
márc. 4. 11:35
 22/54 anonim ***** válasza:
90%
A szunet a legkisebb kerdes. Elmondom hogy az elejen 1 hetet sem fog kibirni. Nalunk 2-3 nap ovi, 1,5 het tp. Es igy egy fel evig. A legjobb esetben is havi 2 betegseg lesz. 3 napos laz, skarlat,covidykotohartya,pillango himlo, kez lab szaj, fosos hanyosbol legalabb 3 fajta. Vkinek lehet munkahelyet kell valtani. En kozszferaban pics@ fizetesert, de tp re el tudok jonni. Mindenhonnan kirugtak volna mar 100x , az evi 40 nap szabi es a 42 nap gyap nem is eleg. Es ferjem is van vele,meg anyukam is, akkor szamold ki mennyit jarhat oviba. Ez igy kemeny menet lesz.
márc. 4. 11:38
 23/54 anonim ***** válasza:
65%
22-es, az én fiam szeptemberben kezdte a bölcsit, 1-szer egy hetet meg 2X 3 napot volt beteg, szóval azért túlzásba se essünk már. Vannak ilyen beteges gyerekek, mint a tiéd, de azért nem mind ilyen.
márc. 4. 11:44
 24/54 A kérdező kommentje:
Csodálatos akkor nem tudom mi lesz.. bébiszitterrel nyilván meg lehetne párnapot vagy max egy hetet oldani de hát ilyen járványos megbetegedéses időszakban több hetet megoldani elég nehéz
márc. 4. 11:44
 25/54 anonim ***** válasza:
95%
Én az állanó betegség miatt jobban aggódnék. Amikor a gyerek közösségbe kerül, rengeteget lesz beteg. Egy hét ovi, két hét otthon váltakozva. Eleinte ez teljesen általános. Még a középsősök, nagycsoportosok is sokat beteget, sulira lesz az, hogy "csak" 2-3 betegség van tanévenként.
márc. 4. 11:48
 26/54 anonim ***** válasza:
95%
A járványos időszak gyerekközösségben kb. lefedi az október-május közötti időszakot. Mindig terjed valami... Most télen különösen volt minden. Lepkehimlő, skarlát, covid, influenza, fosó-hányó (az mondjuk van egész évben), kéz-láb-száj...
márc. 4. 11:51
 27/54 A kérdező kommentje:
Alapjába véve nem vagyok az az orvoshoz rohangálós. gyereket csak akkor viszem orvoshoz ha tényleg feltétlen muszáj és komoly gond van.De az miatt nem fogok orvoshoz rohanni vele mert köhög meg tüsszög a gyerek.itt a környezetemben is nagyon sok szülő rohan az orvoshoz a gyerekkel mert kicsit náthás
márc. 4. 11:52
 28/54 anonim ***** válasza:
97%
27: te lehetsz h nem fogsz orvoshoz rohanni, de az oviból hazaküldik.
márc. 4. 11:57
 29/54 anonim ***** válasza:
95%
Én sem rohanok az orvoshoz, a covid óta szuperül működik, hogy ráírok, hogy a gyereket itthonfogtam lázzal, takonnyal, fejfájással, mára jobban lett, kérek igazolást 5 napra, és elküldi kérdés nélkül. Akkor megyünk be, ha valami komolyabb vagy hosszabb bajuk van.
márc. 4. 12:00
 30/54 anonim ***** válasza:
96%
Rohan, persze, mert orvosi igazolás nélkül nem veszik vissza az oviba. 🤦‍♀️
márc. 4. 12:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!