Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Csak nekem furcsa ez az...

Csak nekem furcsa ez az anyuka, mit lehetne kezdeni vele?

Figyelt kérdés

Kislányomnak van az oviba egy jó kis barátnője. Most középső csoportosak. A kislánnyal együtt kezdtek el külön foglalkozásra járni, ami az ovitól és a lakásunktól 20 perc sétára van. Nagyon sokszor együtt mentünk, és minden egyes alkalommal hazáig kísértek minket, miközben ők ott laknak ahol a külön foglalkozás van . Volt, hogy akkor is hazáig kísértek mikor csak a férjem vitte a lányom. Aztán közben rá jöttünk, hogy mindig az ovinál hagyta az autóját és ezért sétáltak vissza. Nekem ez borzasztó fura.

A másik, hogy a nagyobbik lányomnak volt egy kis pizsi bulija otthon a sulis barátaival és elhívtuk a kislányt is. De akkor is úgy mondtam az anyukának, hogy délután egy pár órára. Mikor megérkeztek már majdnem azzal kezdte, hogy akkor a kislánya is itt alszik mert szeretne. Hát mondom, nem ezt beszéltük meg, én azért nem merem bevállalni. Majd erőszakoskodott, hogy de a kislánya biztos jól ellesz, nem lesz vele semmi gond. Nem akartam megbántani, de mondtam neki, hogy nem szeretném, hogy itt aludjon, még kicsinek tartom ehhez őket.

Na de azóta se változtatott semmit. Azt érzem, hogy rám van ragadva és baromira frusztrál.

2023. dec. 19. 15:02
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
86%
Most, hogy tudom, hogy ott volt pár órát, majd utána akarta, hogy ott aludjon a lánya, nekem sem oké, és jó, hogy szülővel hívtad át a gyereket(erről nem írtál). Persze, hogy nem volt szerencsés, hogy mindenki ott alszik, csak ő nem, de mindenki nagyobb nála. Kicsit talán pofátlanabb az anyuka. A gyereke is ott pattogott, hogy ott szeretne aludni? Lehet csak megfeledkezett magáról, kicsúszott a száján, mert a gyerek annyira akarta.. hogyan kérdezte?
2023. dec. 20. 03:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!