Máshol is ilyen időpontban van a szülői értekezlet?
Figyelt kérdés
Bölcsődében, óvodában is 15:30 vagy 16:00-kor szokott lenni a szülői értekezlet. Én 16:00-ig dolgozom, esélytelen, hogy odaérjek. Még ha 16:30-kor lenne is éppen beesnék, de legalább el tudnék menni. Így gyakorlatilag egyikre sem tudok. Máshol is ilyen időpontokban van? Ki hogyan tudja megoldani, hogy részt tudjon venni rajta?
Nálunk minimum 3x van szülői értekezlet és két gyerek van, tehát a 6 alkalom legalább. Sajnos ennyiszer nem tudom megoldani, hogy korábban elmenjek munkából. Ráadásul apuka meg több szakban dolgozik, nehéz össze egyeztetni. Vmikor el tud menni ő, de az esetek többségében ő sem.
2023. nov. 2. 19:43
12/45 anonim válasza:
Nálunk 12-től volt :D
2023. nov. 2. 19:47
13/45 anonim válasza:
Az óvodapedagógusok álma, hogy minimálbérközeli fizetés mellett még túlórázzanak is, hogy a náluk két-háromszor magasabb fizetést keresőknek könnyebb legyen.
2023. nov. 2. 20:16
14/45 anonim válasza:
Tanító vagyok, nálunk 16.30-kor van kezdés.
A nővérem óvónő, náluk szintén.
Azért az utolsó mond valamit, ugye tudjátok, hogy az az alaphangon másfél-két óra gyakorlatilag fizetetlen túlóra az amúgy is alulfizetett, hullafáradt pedagógusoknak, akik aztán még állnak neki készülni, javítani, eszközt gyártani, adminisztrálni? Közben nekik is van ám családjuk az esetek nagy részében.
2023. nov. 2. 20:29
15/45 anonim válasza:
16:30 volt nálunk is a kezdés. De mi váltva dolgozunk, nem 8-16-ig. Valaki mindig van otthon. A másiknak meg az a nap szabadság, hogy a gyerekre is legyen, aki vigyáz.
Nincs senki más,aki vigyázhatna rá,csak mi.
2023. nov. 2. 20:32
16/45 anonim válasza:
Mindig du 16' van.
2023. nov. 2. 20:42
17/45 anonim válasza:
Nálunk szerencsére tisztában vannak azzal, hogy a többség dolgozik, úgyhogy 17:00. Életemben nem hallottam három órási szülőiről, ami gyerekkorunkban sem.
2023. nov. 2. 20:48
18/45 anonim válasza:
Fél 5,de felosztva apukával nem gáz. Egyedül az lenne. Hamarabb picivel eljövök, ahogyan ő is.
2023. nov. 2. 21:15
19/45 anonim válasza:
Nálunk 5. Akik 4-remélem mennek a gyerekért, még azoknak is haza kell vinni, ergo, valakinek otthon is kell lennie, vigyázni a gyerekre.
2023. nov. 2. 21:36
20/45 anonim válasza:
"alaphangon másfél-két óra gyakorlatilag fizetetlen túlóra"
Ez így nem igaz. Egy óvodapedagógus hivatalosan heti 40 órát dolgozik, ebből 32 óra amit a csoportban kell töltenie. A szülői értekezlet, a fogadó óra, az anyák napja és az adminisztráció is a maradék heti 8 órának a része, nem fizetetlen túlóra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!