Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy kisgyereket mindig az apukája visz oviba és a szülői értekezletre is az apja megy?

Figyelt kérdés
Anyukát nem sokszor látják az oviban, mert az apukának épp útba esik az ovi a munkahelye felé.
2020. szept. 7. 14:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Semmit mert nem az én dolgom. Az viszont, hogy apukának nem derogálnak a gyerek körüli teendők az kifejezetten dícséretes.
2020. szept. 7. 14:05
 2/20 anonim ***** válasza:
96%
ki nem szarja le. van saját életem, amivel foglalkozhatok.
2020. szept. 7. 14:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Szomorú hogy ez valakinek feltűnik... A gyerek nem az anya kizárólagos tulajdona és problémája.
2020. szept. 7. 14:07
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az anyuka többet dolgozik. Vagy kora reggel kezd.
2020. szept. 7. 14:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy valószínûleg olyan az idôbeosztásuk, hogy így oldják meg, egyébként meg semmi köze senkinek hozzá.

Tényleg sajnálatos, hogy ez kirívó bárkinek is.

2020. szept. 7. 14:16
 6/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem is értem, ez egyáltalán miért merül fel kérdésnek. Olyan kérdést is tettél fel, ahol apukát nem látta soha az óvó néni? Ha nem, miért nem? Ha igen, nem mindegy más családok feladatelosztása?
2020. szept. 7. 14:17
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is rengeteget vitte az apjuk oviba a gyerekeket. Én akkoriban korábban jártam dolgozni, neki meg belefért és szívesen ment velük. Sőt, a nagynál az iskolai szülőin is ő volt ott a múlt héten. Ez nálunk természetes.
2020. szept. 7. 14:23
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Semmit, ő is ugyanolyan szülő. Az a szomorú, hogy valakinek ez nem normális jelenség.
2020. szept. 7. 14:45
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem is értem, ez miért kérdés. Mindketten ugyanannyira szülei a gyereknek. A mi csoportunkban is van egy ilyen apuka, ment is a susmusolás néhány anyuka között, miközben egyszerűen csak anyuka tolószékes, az ovi pedig nem akadálymentes.
2020. szept. 7. 14:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Van egy apukaja es egy anyukaja, nem mindent az anyukanam kell csinálni a gyérekkel kapcsolatban. Meg tudnám ismételni az elottem hozzaszolokat.

Nálunk is például a ferjem viszi őket reggel az oviba, ő megy dolgozni es akkor elviszi őket. En nem dolgozom, mert 2 kicsivel vagyok itthon. Reggel felkelek en is es osszekeszitem oket, de a kicsik meg akkor alszanak egyrészt. Delutam viszont en megyek ertuk, kicsik a babakocsiban es megyunk, pont kell ennyi seta. Ha jon a hideg, akkor mar nem igy lesz. Szuloire is volt, hogy o ment, mert en szoptattam 2 újszülöttet es nyilvan egyszerubb volt így.

2020. szept. 7. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!