Mi a véleményetek arról, ha egy kisgyereket mindig az apukája visz oviba és a szülői értekezletre is az apja megy?
Figyelt kérdés
Anyukát nem sokszor látják az oviban, mert az apukának épp útba esik az ovi a munkahelye felé.2020. szept. 7. 14:04
11/20 anonim válasza:
Ugyanaz, ami arról,ha egy kisgyereket mindig az anyukaja visz oviba és a szülői értekezletre is az anyja megy.Apukát nem sokszor látják az oviban, mert az anyukának épp útba esik az ovi a munkahelye felé.
12/20 anonim válasza:
Mi is így oldottuk meg anno. Én 7 előtt indultam itthonról busszal. Délután 4-ig dolgoztam. A férjem hozta vitte. Azóta megváltozott a helyzet én viszem a párom pedig hozza.
13/20 anonim válasza:
Teljesen normális ha apa viszi oviba. Minek kellene ebben a furának lenni? Hogy kiveszi a gyereknevelésből a részét, és munka után nem a tv-t vagy a netet vámulja? Vagy reggel elviszi az utba eső oviba a saját gyerekét?
Az a fura inkább ha ez valakinek annyira fura,hogy ez megfogalmazódik benne...
14/20 anonim válasza:
Azt hogy ez az ő dolguk. Nem tartom furcsának, biztos van oka.
16/20 anonim válasza:
Volt nálunk is ilyen. Tökéletesen ugyanolyan szülő, mint az anya, teljesen rendben van
17/20 anonim válasza:
1 évig a férjem ment a lányunkért bölcsibe mert ő jött a város felől, neki esett útba, én meg a faluban mentem a fiamért az oviba munka után. Kb havonta 1x mentem én a bölcsibe, tehát kb ennyit láttak belőlem. Tök egyszerű, anyagi oka volt az egésznek, ő céges autóval útba tudta ejteni míg ha én mentem akkor az plusz útiköltség.
18/20 anonim válasza:
Én inkább azt rosszallanám ha minden reggel elsőnek lenne bent az oviban a gyerek és utolsónak vinnék haza mert apunak derogál út közben megállni az ovinál, így inkább anyu tesz minden reggel és este negyven perces kitérőt.
19/20 anonim válasza:
Nálunk pont ez van. Én a suli felé megyek a nagy gyerekkel, a kicsit az apja viszi az oviba. Mi baja lenne tőle? Apa kezeli az ovit, én a sulit. Munkamegosztásnak hívják.
20/20 anonim válasza:
Az ég világon semmit. A nagyot is mindig a férjem vitte oviba és suliba is, szulőire is általában ő megy, vagy ketten, ha úgy adódik, de leginkább csak a férjem.
A kicsit mindig ő vitte bölcsibe, én meg mentem érte, oviba viszont én viszem és én megyek érte, mert az ő ovija közvetlenül a munkahelyem mellett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!