Jogilag megteheti ezt egy óvoda ?
hazudtak az Óvóda minden csoportjának és az óvónők is részt vettek benne
Azt hazudták, hogy az óvoda egész testülete takarítja az óvodát és ne vigyük oviba a gyerekeket 1 hétig, másik óvoda fog ügyeletet bíztosítani.Az egyik ott dolgozó elarulta ez színjáték volt az óvoda részéről nem volt takarítás.
Ezt nagyon pofátlanságnak tartom ,mivel mindig támogatam az óvodát mikor pedagógia sztrájk vagy tanitásnélküli napon sem vittem gyerekm .Erre ilyen pofátlanul hazudnak ,ráadásul nyári ügyelet igénylése után közlik nincs hely az oviba .
De miért rugózol a takarításon? A lényeg, hogy valami okból nem tudta fogadni még az ovitok a gyerekeket. Gondolom nem kiszúrni akartak a szülőkkel, hanem volt oka.
Felújítás után valakinek mindenképp ki kell takarítani egyébként, anélkül nem vihetitek oda a gyerekeket...
Most az, hogy a 10 dolgozóból nem 10 takarított, csak 6, nem a te dolgod, a többiek meg lehet hogy szabin voltak...
Én egészen kizártnak tartom, hogy egy óvodányi dolgozó testületileg direkt lógna.
Ennyire egy vezető sem hülye, tudja hogy úgy is kiderül, és az óvik között is van rivalizálás, személyes konfliktusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!