Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Jogilag megteheti ezt egy óvoda ?

Jogilag megteheti ezt egy óvoda ?

Figyelt kérdés

hazudtak az Óvóda minden csoportjának és az óvónők is részt vettek benne

Azt hazudták, hogy az óvoda egész testülete takarítja az óvodát és ne vigyük oviba a gyerekeket 1 hétig, másik óvoda fog ügyeletet bíztosítani.Az egyik ott dolgozó elarulta ez színjáték volt az óvoda részéről nem volt takarítás.

Ezt nagyon pofátlanságnak tartom ,mivel mindig támogatam az óvodát mikor pedagógia sztrájk vagy tanitásnélküli napon sem vittem gyerekm .Erre ilyen pofátlanul hazudnak ,ráadásul nyári ügyelet igénylése után közlik nincs hely az oviba .

2023. jún. 15. 20:56
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nem lett kész ,de az udvart újítják ők pedig belső takarítás végeztek .

Tényleg nagyon bizarr, megértem ha nem hihető én is kivagyok akadva,de miért hazudott volna az ott dolgozó ,neki is kellet volna takarítani.

2023. jún. 15. 21:36
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az nem tiszta,hogy az ügyeletes óvodába ilyenkor miért nem lehetett vinni? Aki az ügyeletet biztosította.
2023. jún. 15. 21:48
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
De ha van egy ügyeletes óvoda, akkor a felújítás alatt álló óvoda nem hiszem, hogy számon kérhető. Még ha hazudtak is, az is lehetett volna, hogy nem készülnek el időben a munkálatok. Jelenleg akkor is az ügyeletes óvoda szabályai a mérvadók. Vagyis ott kell fogadni a gyereket.
2023. jún. 15. 21:52
 14/32 A kérdező kommentje:
Ott fogadták a gyerekeket az ügyeletes oviban .De az indok hamis .
2023. jún. 15. 22:01
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

De eddig is a másik oviban voltatok. N

Egyébként nem kell mindent elhinni.

2023. jún. 15. 22:05
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
De ha fogadták az ügyeletes óvodában-ahol alapból is a felújítás miatt jár a gyerek,akkor nem értem a problémát. De lehet csak este van és én nem látom át. :D
2023. jún. 15. 22:06
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
16# vagyok. 15-ös Én is ezt nem értem :D Hogy eddig is a másik óvodában voltak.
2023. jún. 15. 22:06
 18/32 A kérdező kommentje:
Semmi nem változott igen max annyi hogy nem mentek be az óvónők dadusok .De az, hogy hazudtak ennyi szülőnek nem tartom korrektnek.
2023. jún. 15. 22:10
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Óvónőként mondom, hogy itt te nagyon meg lettél vezetve. Ilyet egy egész kollektíva nem hazudik. Esetleg az az egy,aki neked azt mondta, hogy nem is takarítottak. Képtelen az egész történet.
2023. jún. 15. 22:26
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
16# vagyok. De ha hazudtak is,titeket ez nem érintett semmiben sem,miért zavar? Nem értem... Vagy igaz amit mondtak vagy pedig nem akarták az orrotokra kötni és ezért mondtak egy ilyen semleges dolgot helyette,mivel gondolom ez rájuk tartozik és nem rátok. De ez csak az én meglátásom.
2023. jún. 15. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!