Jogilag megteheti ezt egy óvoda ?
hazudtak az Óvóda minden csoportjának és az óvónők is részt vettek benne
Azt hazudták, hogy az óvoda egész testülete takarítja az óvodát és ne vigyük oviba a gyerekeket 1 hétig, másik óvoda fog ügyeletet bíztosítani.Az egyik ott dolgozó elarulta ez színjáték volt az óvoda részéről nem volt takarítás.
Ezt nagyon pofátlanságnak tartom ,mivel mindig támogatam az óvodát mikor pedagógia sztrájk vagy tanitásnélküli napon sem vittem gyerekm .Erre ilyen pofátlanul hazudnak ,ráadásul nyári ügyelet igénylése után közlik nincs hely az oviba .
Én sem értem. A befogadó óvoda tól-ig fogadja be a gyerekeket és a dolgozókat! Ha valamiért kicsúsznak a határidőből, akkor a 2 intézmény intézi egymás között, neked ahhoz semmi közöd, hogy épp hintát cserélnek, takarítanak, vagy nem csinálnak semmit. A befogadó óvoda a dolgozókat is befogadja, mivel nekik is kell dolgozniuk valahol a felújítás alatt, illetve nyilván nem a befogadó ovi dolgozói látnak el 2x annyi gyereket.(Nem a nyári ügyeletről beszélek, hanem az eddigi időszakról.)
Az lehet, hogy nem volt semmiféle takarítás, hanem kiadták a rendes éves szabit az óvónőknek, amíg a gyerekek amúgy is máshol vannak, hogy a felújítás után már visszamehessenek, és akár ott legyen az ügyelet, amíg az eddig befogadó ovi dolgozói lesznek szabin. Teljesen logikus, nem tudom, mit rugózol ezen. Mi vagy te, hazugságvizsgáló?
Idézek az óvódai üzenetből .
Xy napokon óvóda teljes testülete belső takarítást végez .Kérem aki teheti ne hozzá gyerekét ezeken a napokon,ügyeletet a befogadó óvóda fogja biztosítani.
Mivel másik óvónőkkel más csoportba került volna gyermekem amitől fél így nem vittem.
Ezt nagyon pofátlanságnak tartom ,mivel mindig támogatam az óvodát.
De mit nem értesz azon, hogy ez mindenképpen így lenne, akkor is, ha nincs takarítás, csak simán szabin vannak a saját óvónői és máshol, más oviban van ÜGYELET? Ez mindig mindenhol így van, nem kell hozzá felújítás se. Mit akarsz tulajdonképpen? Amíg a gyereked ovis, soha senki ne mehessen szabadságra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!