Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Megteheti az ovoda, ha Gyeden...

Megteheti az ovoda, ha Gyeden vagyok akkor délben hazaküldi a nagyobbat?

Figyelt kérdés
Esti oktatásban veszek részt heti 3 alkalommal. A kicsire van ki vigyázzon (családtag), de a nagyobbat nem tudja vállalni már mellette. 1 segítségem van csak más már mindenki külföldön. Anyagilag nem engedhetem meg magamnak a bébysistert.

2018. nov. 28. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem teheti meg.

Ha óvódaköteles a gyereked, akkor kötelesek nyitástól zárásig biztosítani neki a helyet.

Amúgy gyed mellett akár dolgozhatnál, a kicsi akár bölcsiben is lehetne. Semmi közük ehhez.

2018. nov. 28. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Felveszik utána a normatívát. Az, hogy szeretik lepasszolni a gyerekeket, az más tészta. Sok gyedes anyuka sajnos enged a nyomásnak és húzza-vonja a csecsemőt a nagy miatt az oviba. Én próbáltam egyszer jófej lenni és elhoztam a nagyot ebéd után, hát hadd ne mondjam, mi lett a kicsi napjával.
2018. nov. 28. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem teheti meg.
2018. nov. 28. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Így van, ahogy az első kettő írja. Sajnos minden oviban bepróbálkoznak.
2018. nov. 28. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem!!
2018. nov. 28. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem teheti meg,és mivel egyébként is nyomós indokod van,hogy délután is bent maradjon,mindenképpen állj ki az igazadért.
2018. nov. 28. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
Ne hagyd magad, nem teheti meg!
2018. nov. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!