Jogilag megteheti ezt egy óvoda ?
hazudtak az Óvóda minden csoportjának és az óvónők is részt vettek benne
Azt hazudták, hogy az óvoda egész testülete takarítja az óvodát és ne vigyük oviba a gyerekeket 1 hétig, másik óvoda fog ügyeletet bíztosítani.Az egyik ott dolgozó elarulta ez színjáték volt az óvoda részéről nem volt takarítás.
Ezt nagyon pofátlanságnak tartom ,mivel mindig támogatam az óvodát mikor pedagógia sztrájk vagy tanitásnélküli napon sem vittem gyerekm .Erre ilyen pofátlanul hazudnak ,ráadásul nyári ügyelet igénylése után közlik nincs hely az oviba .
Igen sajnos elég bonyolult .
Az óvoda ahova gyermekem jár felújítás alatt áll, és jelenleg befogadott egy másik óvoda minket. Az óvoda testülete minden csoportba kiadta egy héttel korában ,hogy az óvóda egész testülete vissza megy a felújított oviban amit még nem adtak át és takarítani fognak és a befogadó óvoda biztosította az ügyeletet.A lényeg, hogy nem takarított az óvoda testülete! Haudtak !
Azért ezt nagyon nehéz elképzelni.
Az ügyeletes óvoda felé is indokolni kellett a kérést. Ez nem játék.
Neked személyesen mondta "az egyik ott dolgozó"?
Igen ! Akinek ott kellet volna takarítania .
Ezek után közlik miután kértem az ügyeletet ,hogy nincs hely ne vigyem gyerkem oviba !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!