Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ilyen esetben vinnél valamit...

Ilyen esetben vinnél valamit az óvónőnek?

Figyelt kérdés

Fiam tavaly áprilisban kezdte az ovit. Akkor minicsoportba járt 2.5 hónapot, szeptembertől péntekig pedig kiscsoportba. Pénteken lesz az utolsó napja. Szeptembertől pedig ovit váltunk.

Kis falusi ovi, mindenki ismer mindenkit szitu.

Én az óvónőknek szívem szerint nem vinnék, mert megmondom őszintén, én többet vártam volna tőlük. Se egy kirandulás, se meg csak egy séta a faluba. Semmi ajándék se mikulásra se húsvetra. A csoportpénzt pedig beszedték...

Fiam viszont imádja őket.

Ha viszek, az nekem nem szívből jön, igaz nem is nekem, hanem a gyereknek kell adnia.

Ha nem viszek, félek majd jön a mutogatás, hogy nem vittünk.

Szoval ti vinnétek?

(Kózös ajándékot nem kaptak/kapnak)

2023. jún. 11. 10:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is 10000Ft a csoportpénz plusz még mindenért fizetni kell. Kérdező, vigyél egy bonbont, és kész.
2023. jún. 11. 14:00
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
22: ez az, hogy ilyen esetben nyilvánvaló... De igazából nekem okom sincs rá. Na, mindegy. Ezt nem itt és most fogom megoldani.😀
2023. jún. 11. 14:05
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Minek vinnél ? Csak a munkáját végezte
2023. jún. 11. 14:26
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Venne azért a fene bármit is, hogy jajj, mit fog szólni néhány primitív, kotnyeles falusi.
2023. jún. 11. 14:27
 25/28 anonim ***** válasza:
53%

Ilyet normális pszichológus nem mond.

2023. jún. 11. 14:49
 26/28 anonim ***** válasza:
27: ehhez nem értek, én csak leírtam, amit ez az egy illető mondott. Lehet éppen nem egy szakértő volt.. 😀
2023. jún. 11. 14:52
 27/28 A kérdező kommentje:
Most komolyan ezt itt kell megbeszélni? 😅
2023. jún. 11. 14:54
 28/28 anonim ***** válasza:
75%
Ha a kisfiam szerette az óvónénit, akkor egy bonbont, vagy egy szál virágot vinnék. Ha mindkettőnknek közömbös a dolog, akkor csak azért nem vinnék, mert "jajj mit fognak szólni".
2023. jún. 12. 08:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!