Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az ovitokban állva vagy ülve...

Az ovitokban állva vagy ülve kell pisilniük a kisfiúknak?

Figyelt kérdés

Kisfiam panaszkodott, hogy "úgy kell pisilnie az oviban, mint a kislányoknak". Ez neki nagyon rosszul esett és megmondom őszintén, én sem örültem neki. Rendben van, hogy egyenlőség meg minden, de ne csináljunk már kislányt egy kisfiúból.

Rákérdeztem az óvónőnél, és valóban így van. Mert hogy összepisili a wc-t. 3 éves, nem rég még pelenkás volt. Hogy tanulja meg, ha leültetik? Rettenetesen felháborít ez.

2022. nov. 29. 10:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
85%
Az én fiaim is ülve pisilnek otthon, a nagy már 20 elmúlt nem lett lány, ha valahová megy megtudja oldani állva is, de én sem akarom hogy, körbe pisilje a 3 éves a vécét.
2022. nov. 29. 14:12
 32/44 anonim ***** válasza:
91%

Hihetetlen mennyire jól be lehetett hülyíteni a buta embereket ezekkel a gender témákkal, rákattantak, és már habzó szájjal mindenben ezt látják.

Ennek semmi köze ahhoz, hogy kislány akarnak csinálni belőle. Szimplán higiéniai okai vannak. Akinek van egy kis fizikai tudása, az otthon is ülve pisil. Próbáld majd ki, hogy valami színes folyadékot pisilő magasságból beleöntesz a budiba. Fog fröcsögni a cucc rendesen.

2022. nov. 29. 21:18
 33/44 anonim ***** válasza:
93%

Dajka voltam oviban. Akkor szüntettem be a csoportomban az állva pisilést, mikor egy kisfiú úgy elcsúszott az előző gyerek pisijében, hogy eltört a karja.

Képtelenség percenként felmosni és végtelenül undorító is.

Semmi baja nem lesz a fiadnak.

2022. nov. 29. 21:31
 34/44 anonim ***** válasza:
94%
Dajka vagyok, nálunk úgy pisilnek ahogy akarnak. Van aki egyszer ülve, aztán állva. Az a lényeg hogy mindig szólunk, hogy a wc elé álljon és belecélozzon ha lehet, ne épp akkor beszélgessenek a fal túloldalán ülővel. Aki ülve pisil az pedig ügyesen megoldja,de van hogy ülve is kitud pisilni. Felmosás mindig van. 🤣🤣🤣🤯🤯🤯
2022. nov. 30. 06:42
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Na eddig azt hittem, hogy 2 fiam van, erre kiderül, hogy kislánynak nevelem őket, mert automatikusan ülnek a bilin/wcn... Nekik még kényelmes leülni, jobban irányítják, csak befelé kell irányítani, nem pedig célozni.

Amúgy nálunk oviban úgy pisilnek, ahogy akarnak. Ha állva, akkor állva, ha ülve, akkor ülve. Csak az önállóság az elvárás.

Attól, hogy idebent, meg oviban ülve pisilnek, egyébként tudnak állva is, gyakorolnak célozni, de inkább az udvaron, meg a kinti wc-n gyakorokják. Nekem se kell folyton takarítanom, mindenki jól jár.

Egyebként nem tudom láttál-e már valaha férfit ülve pisilni. Megoldják, csak szólok. Vagy hátrébb ülnek, vagy fogják. Én láttam már nem 1et, csak azért írom. Nem lóg bele a vízbe, nem ér a wc oldalához. Kakinál sem fogják végig, befelé áll, és megy a mobilozás. 😅

2022. nov. 30. 15:57
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Te láttad már a párodat úgy, hogy éppen nincsen merevédese? Akkor is 46 centi neki? Nem hiszem. Elárulom, a felnőtt férfiaknak hernyójuk van, ami azt jelenti, hogy ernyedt állapotban olyan 5-10 centi környékén lehet. Ami nem, akkora magasságból nem fog belelógni és csíkot húzni a budi falára.

De jó lenne, ha egy férfi is lejönne ide a mennyekből és felvilágosítana minket, hogy pontosan hogyan van ez. :D

2022. dec. 4. 19:24
 37/44 A kérdező kommentje:
Az én páromnak ernyedten sem 5-10 cm. Neki lankadtan is kb 15. Úgynevezett húspénisze van.
2022. dec. 5. 08:29
 38/44 anonim ***** válasza:
83%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 te méregeted a csávód lankadt kolbiját? Degenerált egy család lehettek. És a férjed nem érzi magát nőnek sz@rás közben amikor az óriási húspéniszével leül?
2022. dec. 5. 15:19
 39/44 anonim ***** válasza:
19%
Te kijét tudod méregetni utolsó? Vagy a tiédet ki méregeti?Mert gyanítom hogy senki. Amúgy meg állva kéne carnia?
2022. dec. 5. 16:28
 40/44 anonim ***** válasza:
80%
39. Hát 7 éve van férjem, még sosem hoztam a centit, hogy gyere papa lemérjük. És de ha már így érdeklődsz (éhes disznó ugye) elég sokszor előkerül, de az én férjemé feláll, sajnálom, ha a tiédé nem. Amúgy olvasni tudsz? Az a problémája, hogy a gyereke cerkája hozzáér a wc-hez, pedig gondolom leülnek a pisilésen kívül is, erről érdeklődtem.
2022. dec. 5. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!