Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az ovitokban állva vagy ülve...

Az ovitokban állva vagy ülve kell pisilniük a kisfiúknak?

Figyelt kérdés

Kisfiam panaszkodott, hogy "úgy kell pisilnie az oviban, mint a kislányoknak". Ez neki nagyon rosszul esett és megmondom őszintén, én sem örültem neki. Rendben van, hogy egyenlőség meg minden, de ne csináljunk már kislányt egy kisfiúból.

Rákérdeztem az óvónőnél, és valóban így van. Mert hogy összepisili a wc-t. 3 éves, nem rég még pelenkás volt. Hogy tanulja meg, ha leültetik? Rettenetesen felháborít ez.

2022. nov. 29. 10:16
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
94%
Oké, hogy neked férfiatlan, de feltételezem, nem gondolod, hogy a gyermeked férfiasságán ez bármit befolyásol.
2022. nov. 29. 10:49
 22/44 anonim ***** válasza:
95%
Egy 3-4 éves ovódás kisfiúnak nem is kell férfiasnak lennie. De komolyan, akkor nem is engednéd semmiféle lányos játékkal játszani, ha szeretne.
2022. nov. 29. 10:51
 23/44 anonim ***** válasza:
95%

Azta.....

A fiam és a férjem is ülve pisilnek. Egyiküknek sem akkora h hozzáérjen a wc falához.

2022. nov. 29. 10:56
 24/44 anonim ***** válasza:
90%
A felháborító hogy sok normális embernek nem lehet gyereke, veled ellentétben 🤦
2022. nov. 29. 10:58
 25/44 anonim ***** válasza:
4%
(Mondjuk férjemnek doki mondta, hogy férfiaknál nem egészséges az ülve pisilés amúgy, szóval ő most már állva pisil.)
2022. nov. 29. 11:13
 26/44 anonim ***** válasza:
93%
Te bemész és minden alkalommal feltörlöd a pisit a gyereked után, vagy elvárod az óvónőtől? Gondolom ülve kakil a gyereked, akkor nem érzi magát lánynak? Otthon pisiljen állva, de én sem szívesen törölgetném a célozni még nem igen tudó gyerekek után a húgyot egész nap 🥴
2022. nov. 29. 11:18
 27/44 anonim ***** válasza:
92%
Ezeket a kérdéseket esküszöm nem hiszem el, hogy valaki komolyan felteszi. 😆 Szegény fiad, nehogy holnaptól már tüllszoknyában akarjon járni…
2022. nov. 29. 11:39
 28/44 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, hogy troll kérdés-e vagy sem, ez még most éppen lehetne is életszerű, bár azt nem egészen értem, hogy az óvónők figyelnek minden egyes gyereket, hogyan pisil, vagy mi?

Mindegy, a lényeg, pisiljen úgy ahogy jólesik vagy kényelmes neki oszt le van rendezve.

2022. nov. 29. 11:42
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk külön rendes piszoár van a kisfiúknak(gyerekméretbe) a fiúk oda járnak. Bár én ezt csak onnan tudom, hogy a lányom mondta, hogy nekik állva kell és van lógójuk:D
2022. nov. 29. 12:33
 30/44 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem háborodj fel még jobban és indíts egy petíciót, miszerint csak állva pisilhessenek a kisfiúk az oviban, nehogy kislánnyá váljanak :D

"Ahogy elképzelem ahogy mondjuk a férjem egy erdei túra alatt leguggol pisilni."

Egy erdei túrán nem fog semmit összehugyozni, amit utána le kellene takarítani.

2022. nov. 29. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!