Az ovitokban állva vagy ülve kell pisilniük a kisfiúknak?
Kisfiam panaszkodott, hogy "úgy kell pisilnie az oviban, mint a kislányoknak". Ez neki nagyon rosszul esett és megmondom őszintén, én sem örültem neki. Rendben van, hogy egyenlőség meg minden, de ne csináljunk már kislányt egy kisfiúból.
Rákérdeztem az óvónőnél, és valóban így van. Mert hogy összepisili a wc-t. 3 éves, nem rég még pelenkás volt. Hogy tanulja meg, ha leültetik? Rettenetesen felháborít ez.
Gobdolom nagy dolognál fogja, valahogy kifelé vezeti. De pisiléskor befelé kellene mennie.
Jó hagyjuk is. Köszönöm a válaszokat. Nekem ez teljesen férfiatlan. Ahogy elképzelem ahogy mondjuk a férjem egy erdei túra alatt leguggol pisilni. Na mindegy.
Azert gondolj bele, hogy legalabb 60
gyerek hasznalja egy nap a wc-ket, vagyis a mi ovinkban osszesen 4 csoport van es 2 furdo, igy felezodik.
Azert az eleg durva lenne mar a nap kozepen is szerintem, ha a fiuk allva pisilnenek, minden undorito lenne.
Neked fura, az ovonoknek es a gyerekeknek meg praktikus. Ha lanyod lenne, te se orulnel gondolom, ha utana meg ott kene ulnie a hugyban.
Ne haborogj, fogadd el, otthon meg azt csinaltok, amit akartok.
"Gobdolom nagy dolognál fogja, valahogy kifelé vezeti. De pisiléskor befelé kellene mennie."
. Hmm.. és ha pisiléskor befelé vezeti? Bizony ám, ilyet is tud.
Gondolom Emesénk az a típusú anyuka, aki ha sír a fia azt mondja ne sírj, katona dolog - nehogymár egy férfi sírjon. 🤡
Aztán meg majd csodálkozik, hogy egy szorongással teli, esetleg agresszort nevel, aki nem tudja megélni az érzelmeit. Minek is neki, hiszen férfi. A férfiak nem pisilnek ülve, és nem is sírnak... Hát hogy is nézne már az ki. 🤡
Igen, kétlem, hogy elgondolkozna a dolgokon. Miért is lenne igaza X nő egyenjogú hangjának, az övével szemben.
Kisfiad érdekében kicsit vedd elő a józan eszed. Ha jót akarsz szegénynek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!