Az ovitokban állva vagy ülve kell pisilniük a kisfiúknak?
Kisfiam panaszkodott, hogy "úgy kell pisilnie az oviban, mint a kislányoknak". Ez neki nagyon rosszul esett és megmondom őszintén, én sem örültem neki. Rendben van, hogy egyenlőség meg minden, de ne csináljunk már kislányt egy kisfiúból.
Rákérdeztem az óvónőnél, és valóban így van. Mert hogy összepisili a wc-t. 3 éves, nem rég még pelenkás volt. Hogy tanulja meg, ha leültetik? Rettenetesen felháborít ez.
Majd te otthon megtanítod.
Felnőtt férfiak is szokták ülve pisilni, amúgy nincs ebben semmi, nem ettől lesz valaki férfi vagy nő.
Egyenlőség, kislányt csinálnak belőle???
Az mennyivel jobb, hogy te meg egy macsó bunkót nevelnél, aki lenézi az ülve pisilő lányokat?
Szerinted attól kislánynak nevelik, ha rá kell ülnie a wc-re pisiléskor? Egyetlen egyszerű oka van, mégpedig a higiénia...
Még egy felnőtt férfi is képes telibe hugyozni mindent is, nem hogy egy gyerek...
Neked kicsit gond van az emeleten, szegény gyerek milyen nevelést kap otthon? Elgondolkodtató... 😂
Most teljesen meglepődtem. Nálunk a családban minden férfi állva pisilt. Nem is értem. A férjetek leül, aztán a nemiszerve meg simul a wc kagyló falához? Ok, mi is takarítjuk a wx-t, de azért na.
Nyilvános helyen is belelógatja? Nekem ez teljesen fura
Te miket képzelegsz? Nem 1 méteres lóf@szról beszélünk...
Miért érne hozzá bármihez is? 😂
Szerintem ez egy troll, vagy nagyon szőke vagy...
"de ne csináljunk már kislányt egy kisfiúból"
. This is the future that liberals want...
"A férjetek leül, aztán a nemiszerve meg simul a wc kagyló falához?"
. Mi van? Ezt ki mesélte neked?
Szerinted amikor "nagy dolog" van, akkor hogyan oldják meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!