Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szokás karacsonyra ajandekot...

Szokás karacsonyra ajandekot venni ovineninek? Ha igen csoportosan mekkora osszegben?

Figyelt kérdés
Nálunk 3an vannak a csoportban es fejebkent 20-30 ezer ftert akarnak venni nekik plusz par aporsagot a konyhosknak es tobbieknek. Szerintem ez nevetseges
2022. nov. 25. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
Hát itt az 5 ezer csak a karacsonyi ajandekot fedi abbol akkor a gyerekem semmit nem kapott es ugyan ennyi lesz az evvege ajandek is es oruljek h az ovis neni szulinapokra nemveszunk semmit :) :) es ezen felul az osszes ktg ami a gyereké
2022. nov. 25. 21:27
 12/62 anonim ***** válasza:
19%
20 fős a csoportunk, mi is ennyiért (20.000 Ft utalványként) szoktunk adni, 3000 Ft-ot kellett bevinni erre a célra miután mindenki leokézta, senki nem döglött bele, meg senki nem verte ki a balhét emiatt. Egy gyümölcsnapon átlag 7000 Ft-ért viszek be gyümölcsöt, ne vicceljünk már, nekem megér az amúgy rohadtul alulfizetett óvónők munkája 3000 Forintnyi hálát, nem sajnálom tőlük. De gondolom te vagy az a szülő, aki 3 szál répát meg 4 db félholt almát visz be a gyümölcsnapra is, aki ezen kiakad abból ennyit nézek ki…
2022. nov. 25. 21:28
 13/62 A kérdező kommentje:
Nem nem én vagyok! Rendesen be szoktam vinni nem ismersz engem!
2022. nov. 25. 21:31
 14/62 anonim ***** válasza:
77%

Hát utolsó te egy baromi nagy seggfej vagy…vagy csak szimplán buta.

Tudod nem mindenki keres olyan baromi jól,hogy mindenféle gyümölcsnapokra pluszban 5 kosár gyümölcsöt bevigyen.

Nem is értem ki akkora tirpák,hogy a jelenlegi infláció meg áremelkedés mellett bárkinek a pénztárcájában kutakodik.

Nem arról van szó,hogy bárki sajnálna 5000Ft-ot az óvónő ajándékára de mindenki pénzből él és 5x meggondolom azt is sokszor a boltban,hogy a 100 vagy a 150Ft-os péksütit vegyem meg.

2022. nov. 25. 21:32
 15/62 anonim ***** válasza:
14%
14: Az is lehetek
2022. nov. 25. 21:55
 16/62 anonim ***** válasza:
35%
Én csak azt nem értem, hogy az ilyen kérdéseknél mindenki fel van háborodva, úgy szenved, mintha a fogát húznák, mert 1 évben 1x kiad 2-3000ezer forintot arra az emberre, akire elvileg a legdrágább kincsét bízza, nap, mint nap.(Miközben pontosan tudja, hogy milyen nehéz munkát végez, hisz az ovi előtt 3 évben pont arról szóltak a kérdései, hogy cuki a gyereke, meg minden, de megőrül tőle egész nap. Akinek megszépültek az emlékek, csak nézzen át bátran a kisebbekhez.) A magyarázat mindig az, hogy minek? Csak a munkáját végzi. Már ha van, aki elvégzi, mert azért a nevetséges fizetésért még csoda, hogy van, aki végzi, és nem nektek kell otthon ülni a saját gyereketekkel fizetés nélkül. Ugyanakkor ezt az összeget gond nélkül otthagyják az ismeretlen pincérnek az étteremben borravaló gyanánt, de ugyanúgy kap a pultos is, a taxis, a fodrász és sorolhatnám. Ők mi az anyámat csinálnak, ha nem a munkájukat végzik?
2022. nov. 25. 22:46
 17/62 anonim ***** válasza:
68%

Honnan tudod,hogy otthagyják a pincéreknek?

Azok az emberek akik nem tudnak beleadni 4000Ft-ot sem azok nem járnak étterembe.

Ez csak feltételezés részedről és semmi valóság alapja.

Amúgy meg mi közöd hozzá,hogy ki mire költi a pénzét.

Jó, te beleadsz.

Más nem tud vagy nem akar…teljesen mindegy.

Nincs közöd hozzá és ezzel neked kell élned.

2022. nov. 25. 22:49
 18/62 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszado melyesegesen egyet tudok erteni veled de csak ugy kicsi betukkel hozzatennem h a borravalo rendszerrel sem ertek egyet. Nekem is van a fizetesem es pont nem kerek ajandekokat semmit sem érte csak a fizesem! És ha ki szerettem volna egesziteni a gyerekem ovisneninejenek az amugy valoban szar fizujat magan oviba vittem volna. Igy is csak az fizetesem fele megy el reszben az o fizetesukre. Arrol nem beszelve h minden heten egy napot sztrajkolnak lassan! Halas vagyok nekik szeretem oket meg minden de neki valahol akkor is ez a munkaja es kozpontilag erdemelnenek nagyobb fizetest nem pedig szulok jovoltabol!
2022. nov. 25. 22:55
 19/62 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan…
2022. nov. 25. 22:56
 20/62 anonim ***** válasza:
22%
Akkor nem borravalóra hagyja ott, hanem egy rakat marhaságra a Lidlben amire semmi szüksége nincs, vagy moziba vonul a család, bármit lehet erre mondani. Beleadni meg nem kell, sehol sem kötelezhetnek erre, de azt mindenki tudja, aki ilyen szarrágóként viselkedik, hogy az összes többi szülőnek meglesz róla a véleménye. Sajnos nagyon gyakran látom, hogy emberek nem sajnálják a zabálásra, a hatalmas plazma tv-re, a nyaralásra, a legújabb telefonra, de a gyerek dolgaira arra igen, legyen az ruha, játék, vagy épp az óvodai dolgok. Én meg személy szerint a világ összes pénzét is rájuk költeném, sokkal előbb mint magamra. Az óvónőiknek akik öleléssel várják reggel, akik minden nap el tudják mondani hogy mit csinált, milyen napja volt, milyen kedve volt, mik történtek vele, akik végtelen türelemmel viseltetnek felé akkor is ha sír reggel, ha esetleg rosszul érzi magát, vagy ha bepisil, a legnagyobb örömmel adom a pénzt az ajándékra hálám jeléül. És könnyen lehet hogy közben pont az óvónő az, aki nem engedhet meg magának egy csomó mindent, mert konkrétan kb éhbérért vigyáz a csemetémre az oviban. DE HÁT EZ A DOLGA UGYE?!
2022. nov. 25. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!