Miért lepasszolás, ha nem viszem haza a gyereket délben?
Kiscsoportos lesz a nagy és itthon vagyok, mert a kisebbik 10 hónapos. Felvették abba az oviba, ami közel van a munkahelyemhez (és a férjeméhez), plusz jövő szeptemberben a kicsi is ide fog járni, a bölcsi részre. Hivatalosan kértem, hogy a nagy maradhasson még egy évet velem otthon, de nem mentek bele. Viszont szeretnék ha délben hazavinném, de nem tudom pont arra az időre időzíteni, mert mindkét gyerek akkor alszik, ha babakocsival megyek, akkor a kicsi alszik, a nagy nyűgös lesz és hisztis, mire hazaérünk felébred a kicsi, akivel foglalkozni kell, elzárni nem tudom míg a tesója elalszik, plusz addigra túlfárad és felpörgeti magát, ha kocsival megyek értük, akkor a kicsit kell ki be pakolni a babakocsival (hordozást nem szereti, sír benne), bealszanak a kocsiban, arra az 5 percre ameddig hazaérünk, aztán hiszti, nyüglődés, mert ki kell szállni és mivel aludtak mindketten, ezért otthon már nem fognak aludni, csak hisztizni estig. Sokkal könnyebb ha az oviban aludhat, a kicsi itthon, az apja meg pont ébredésre oda is ér érte. Mindenki kipihent és nincs elcseszve a délután.
Erre meg szájhúzogatás van, oldja meg anyuka, jajj csak lepasszolja anyuka. Pedig ott a papír, hogy pont nem akartam lepasszolni 🙄
Köszönöm a válaszod 🙂 akkor a létszám szempontjából szerencsés a helyzet, vannak elegen. Uh, erről tudnék mesélni, milyen amikor nem jöhet be a szülő a gyerekkel/gyerekért... katasztrófa. Frusztrált a szülő, a gyerek, és mi is. Remélem a későbbiekben már nem lesz így.
Furcsa ez nekem, hogy hazaküldenék a gyerekeket. Őszintén szólva sose érdekelt, hogy egy-egy csoportba járó gyerek anyja otthon van, vagy a munkahelyén, nekem az tökmindegy volt. Olyan jó dolgokat csinálunk még délután is. Sőt, mi olyan szörnyetegek vagyunk, hogy a kicsiknek nem is javasoljuk a hazamenetelt, csak akkor, ha biztosan minden nap hazaviszik. Nincs hétfőtől csütörtökig alszik, pénteken nem (volt ilyen pénteki hazajárósunk sok, de max középső csoporttól). Pokoli, mikor 28 gyereket vinnénk pihenni, a kicsi meg magán kívül üvölt, mert nem jöttek érte...és magyarázd el neki, hogy még csak kedd van 🤦 Bocsi, elkalandoztam 😅 Minden jót kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!