Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért építő egy 3-4 évesnek...

Miért építő egy 3-4 évesnek az óvoda?

Figyelt kérdés
Egy alig beszélni tudó 3 évest napi 4-7 órában egy intézmény szabályai szerint nevelni nem a legjobb .Ingerült óvónők ,marakodó, gonoszkodó gyerekek szinte semmit nem lehet csinálni .Egy három éves teljesen ki van szolgáltatva, ha valami baja van lehet még csak ki sem tudja rendesen fejezni .
2021. dec. 16. 17:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha külföldre mèsz, akkor lehet a gyereked magàntanulò, ès akkor iskolas koraban is olyan emberek közt töltheti az idejèt, akik jò hatàssal vannak rà.
2021. dec. 16. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Megoldható, hogy otthon legyen, pláne most a covid alatt. Egy idő után azért igényelni fogja a közösséget. Nálunk a kiscsoport alatt itthon volt, az sem volt egyszerű, de középsösként már nagyon igényli az ovis csoportját.
2021. dec. 16. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ilyen sarkos véleményed van így bàrmit írnék elsöpörnéd.

Az én gyerekemnek jót tesz.

1 gonoszkodó gyerek van a csoportban és 1 problémàs.

Előbbit dilettáns szülők nevelik, utóbbi autista.

Pedagógusok jól kezelik őket.

Gyerekemnek nagyobb gyerektársaságra volt szüksége, mint amit én nyújtani tudtam.

Imádja az óvodàt, és utána pedig nagyon szeret hazajönni.

/ szeptemberben kezdte/

Megkésett beszédfejlődésű, mègis folyékonyan beszél màr.

A csoportban 2,5-4 èvesek vannak.

Egy kisfiú nem beszél rendesen csak. Őt nem kezelték, most kezdik.

2021. dec. 16. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Így is annyi problémás gyerek van, nem baj, ha időben kiszűrik és szakszerű segítséget kap. Otthon a szülő sok mindent észre sem vesz. Azonkívűl nem hiszem, hogy az anyukák 5 évig otthon tudnának vagy akarnánakaradni, én speciel meg is zakkantam volna. 3 évesen már nem kisbaba, nem is baj, hogy ösztönözve van.
2021. dec. 16. 21:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom 3 éves és 3 hónapos volt, mikor kezdte az óvodát. Vegyes csoportba került, némelyek következő évben már iskolások lettek. Ennek ellenére hamar lett több barátnője, játszópajtása is. Remek dolgokat csináltak óvodában. Olyanokat, amikhez nekünk sem időnk, sem tehetségünk, sem kreativitásunk nem lett volna. Szeret oda járni. Ha betegség vagy karantén miatt másfél-két hét kiesik, már emlegeti, hogy milyen jó lenne újra óvodában lenni.

Sima állami óvoda egy nagyvárosban.

2021. dec. 16. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Gyereknek kell a közösség, szabályok. Muszáj szocializálódnia. Ezt kis korban kell kezdeni nem 7 évesen. Plusz sokszor az óvónő veszi csak észre hogy vmi nem klappol.
2021. dec. 16. 22:36
 17/18 anonim ***** válasza:
86%

"Most is csak délig van,rajtam kívűl kb 10 szülő a 26 aki megtehetné hogy délben elhozza"

Jaj de imádom, mikor Julika az ovis csoportból azt hiszi, hogy aki vállalkozó, vagy kötetlen munkaidőben, vagy home officeban dolgozik, netán kisbabával van otthon, az automatikusan rendelkezik a világ összes idejével, és mi az, hogy szegény gyereket ott hagyja az óvodában délutánig... :D

2021. dec. 19. 00:12
 18/18 anonim ***** válasza:
26%
Tartsd egy ketrecben és adj neki napi 2 merék lucerna szénát és egy kanál tápot. Hiszen minek menjen közösségbe
2021. dec. 29. 05:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!