Miért építő egy 3-4 évesnek az óvoda?
Mivel ilyen sarkos véleményed van így bàrmit írnék elsöpörnéd.
Az én gyerekemnek jót tesz.
1 gonoszkodó gyerek van a csoportban és 1 problémàs.
Előbbit dilettáns szülők nevelik, utóbbi autista.
Pedagógusok jól kezelik őket.
Gyerekemnek nagyobb gyerektársaságra volt szüksége, mint amit én nyújtani tudtam.
Imádja az óvodàt, és utána pedig nagyon szeret hazajönni.
/ szeptemberben kezdte/
Megkésett beszédfejlődésű, mègis folyékonyan beszél màr.
A csoportban 2,5-4 èvesek vannak.
Egy kisfiú nem beszél rendesen csak. Őt nem kezelték, most kezdik.
Kislányom 3 éves és 3 hónapos volt, mikor kezdte az óvodát. Vegyes csoportba került, némelyek következő évben már iskolások lettek. Ennek ellenére hamar lett több barátnője, játszópajtása is. Remek dolgokat csináltak óvodában. Olyanokat, amikhez nekünk sem időnk, sem tehetségünk, sem kreativitásunk nem lett volna. Szeret oda járni. Ha betegség vagy karantén miatt másfél-két hét kiesik, már emlegeti, hogy milyen jó lenne újra óvodában lenni.
Sima állami óvoda egy nagyvárosban.
"Most is csak délig van,rajtam kívűl kb 10 szülő a 26 aki megtehetné hogy délben elhozza"
Jaj de imádom, mikor Julika az ovis csoportból azt hiszi, hogy aki vállalkozó, vagy kötetlen munkaidőben, vagy home officeban dolgozik, netán kisbabával van otthon, az automatikusan rendelkezik a világ összes idejével, és mi az, hogy szegény gyereket ott hagyja az óvodában délutánig... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!