Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért építő egy 3-4 évesnek...

Miért építő egy 3-4 évesnek az óvoda?

Figyelt kérdés
Egy alig beszélni tudó 3 évest napi 4-7 órában egy intézmény szabályai szerint nevelni nem a legjobb .Ingerült óvónők ,marakodó, gonoszkodó gyerekek szinte semmit nem lehet csinálni .Egy három éves teljesen ki van szolgáltatva, ha valami baja van lehet még csak ki sem tudja rendesen fejezni .
2021. dec. 16. 17:18
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Óvónők, dajkák véleménye is nagyon érdekel.🙂
2021. dec. 16. 17:32
 2/18 anonim ***** válasza:
66%

Most valami fogyatékos gyerekről beszélünk, valami hasonszőrűekkel tele lévő nevelőintézetben, kiégett nevelőkkel?

Csak mert az én 3 évesem gyönyörűen beszél, 2 nyelven ha már itt tartunk, tisztán kifejezi magát ahogy a csoportjában a többi kisgyerek is, egyik gyerek sem gonoszkodik vagy marakodik, soha nem panaszkodott senkire sőt, nagyon hamar összekovácsolódtak és nem jön haza anélkül hogy megölelgetnék egymást búcsúzóul mind a 15 bent lévő gyerekkel mert imádják egymást, az SNI-s kigyerekkel is. A nevelői pedig végtelenül türelmesek, a gyerekem rajong értük és nincs nap, hogy ne mesélnék el mi történt aznap a gyerekemmel annyira odafigyelnek rá (is, meg a többiekre is). Csinálni pedig mindig van mit, mivel szuper a csoportszoba, változatos, értelmes játékokkal van tele, fantasztikus foglalkozások vannak, szuper az udvar és minden délután sportolnak. A gyerekemnek pedig határozottan jól jönnek azok a minimális szabályok amik vannak, nem is szeretném hogy egy waldorfos maugliként nőjön fel aki mindig azt csinál amit csak akar, nem az a típus akinek ez jót tenne.

2021. dec. 16. 17:39
 3/18 A kérdező kommentje:

Talán egy sima állami óvoda ahová 3 évesen kötelező járni és nem fogyatékos gyerekekről 🙈😂.

Jó az ovitok .

2021. dec. 16. 17:49
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
3: igen, jó az ovink, egy sima állami óvoda 🙂
2021. dec. 16. 17:51
 5/18 anonim ***** válasza:
32%
Egyàltalàn nem èpìtő, de ,,tàrolni" kell valahol a gyereket mìg a szülők folgoznak. Normàlis (!) orszàgokban nem kötelező az òvoda.
2021. dec. 16. 17:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Ez sem feltétlen igaz, én simán itthon maradnék vele 5 éves koráig .Most is csak délig van,rajtam kívűl kb 10 szülő a 26 aki megtehetné hogy délben elhozza, de csak én és egy másik anyuka hozza el délben.Sok szülő ilyen olyan okokkal ,de bent tartja délutánig az óvónőknek ez sem tetszik.
2021. dec. 16. 18:06
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Az nem jut eszetekbe, hogy van olyan gyerek akinek igénye van a társaságra? Az én gyerekem reklamál ha 4-kor megyek érte, hogy ő még maradna és máskor menjek később… Pedig itthon vagyok a kistestvérével és időm mint a tenger, maradhatna itthon is bármikor, de alig várja az ovit minden nap.
2021. dec. 16. 18:10
 8/18 A kérdező kommentje:
Napi 8 órában egy intézmény neveli mire iskolába kerül ott is napi 8-12 órában egy intézmény neveli .Ezért hívja a gyerekeket orbány közjószágnak ... És azért ilyen eltorzult a társadalom,a szülők nem nevelnek.
2021. dec. 16. 18:22
 9/18 anonim ***** válasza:
5%
Akinek intézmènyen kívül nevelkedik a gyereke az sincs bezàrva. Lehet jàtszótèrre, jàtszóhazba menni, szomszèd meg rokon gyerekekkel jàtszani. Az óvoda, iskola nagyon börtönszerű, mindent parancsszóra, egyszerre kell csinàlni.
2021. dec. 16. 18:34
 10/18 A kérdező kommentje:
9 válaszoló erre gondolok én is . Mire elérik a 14-15 éves kort ki vannak égve.Nekem fontos ,hogy amíg nem iskolás minél többet legyen családi közegben .
2021. dec. 16. 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!