Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónők mindenhol zavarosak...

Az óvónők mindenhol zavarosak (a személységükre értem) ? A gyerekeken próbálnak uralkodni, katonáskodnak, úgy viselkednek mint vmi főnökók, hogy lehetne jelezni nekik szépen hogy fogják vissza magukat, ne a gyerekeken éljék ki a fusztrációjukat?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 16:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Esélyed sincs.
tegnapelőtt 16:33
 2/22 anonim ***** válasza:
60%
A szülők mindenhol zavarosak (a személységükre értem) ? A gyerekeken és a pedagógusokon próbálnak uralkodni, katonáskodnak, úgy viselkednek mint vmi főnökók, hogy lehetne jelezni nekik szépen hogy fogják vissza magukat, ne a gyerekeken és a pedagógusokon éljék ki a fusztrációjukat?
tegnapelőtt 16:36
 3/22 anonim ***** válasza:
26%
Legtöbb helyen igen, de szerencsére vannak ahol nem, csak keresni kell szorgalmasan , elvétve lehet még találni. Sok sikert kívánok hozzá!
tegnapelőtt 16:38
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Valamennyire muszáj nekik, hiszen rendet és biztonságos környezetet kell fenntartaniuk a csoportban. Úgy viselkednek, mint valami főnökök, hiszen irányítaniuk kell a gyerekeket, sőt, a szülőket is.

Biztos van, aki ezt túlzásba viszi, de én nem láttam úgy sosem, hogy ez általános lenne.

tegnapelőtt 16:40
 5/22 anonim ***** válasza:
91%

Egész pontosan mire gondolsz?

Én azt láttam az óvodában, hogy vannak korlátok, szabályok. Van egy napirend, minden napra van valami feladat. Természetesen volt szabad játék is. Nekem ez így teljesen szimpatikus volt. Igen, akkor is le kellett ülni rajzolni, fel kellett öltözni, stb.ha a gyereknek épp nem volt kedve hozzá. De huszonvalahány gyerek testi épségét, fejlődését úgy lehet garantálni, ha nagyjából egyben van a csapat.

tegnapelőtt 16:40
 6/22 A kérdező kommentje:

3# köszönöm szépen!

Tudtam hogy fognak jönni negatív válaszok is, hát hogyne, ez tény hogy sok a fusztrált óvónő, keresni kell a normálisat mint tűt a bozótban. Főleg az idősebb óvónők a "bajosabbak,Nagyon kommunista stílusban viselkednek , ki vannak égve

tegnapelőtt 16:44
 7/22 anonim ***** válasza:
89%

Fogalmam sincs, hogy mire gondolsz. Két gyerekkel 5 óvónőt "fogyasztottunk", egyikkel se volt semmi problémánk.

Én annó utáltam oviba járni, erre számítottam a gyerekeknél is, erre mindkettő szeret(ett) járni.

tegnapelőtt 16:50
 8/22 anonim ***** válasza:
26%

Volt ilyen óvónőnk(pedig nagyon dicsérték).

A csoport botrány volt. A párja egy friss diplomás pin@ volt, aki szerinten még gyereket se látott azelőtt élőben. A csoport 3/4-e pelusos, sok még evőeszközt se tudott használni. A szülők nagyrésze bezzegmami, akinek minden reggel volt valami kínja, vagy instrukciókja pl hogy kivel játszhat és kivel nem a gyereke,panaszt tett minden homokozós afférra.

Januárban minden délután azt gondoltam, na ma fog felmondani.l, idegroncs volt. Végül áprilisban mi tettük meg.

tegnapelőtt 17:10
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én vhogy nem ezt tapasztalom. Két óvodás gyerekem van, mindkét csoportban két óvónő van, egyikük sem ilyen. Nem azt mondom, hogy nem létezik ilyen, de szerintem ritka.
tegnapelőtt 17:19
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Annyira vicces, hogy mindenki szidja az óvónőket, hogy ki vannak égve, de akik ezért felelősek azokat hatalomban tartják…
tegnapelőtt 17:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!