Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónők mindenhol zavarosak...

Az óvónők mindenhol zavarosak (a személységükre értem) ? A gyerekeken próbálnak uralkodni, katonáskodnak, úgy viselkednek mint vmi főnökók, hogy lehetne jelezni nekik szépen hogy fogják vissza magukat, ne a gyerekeken éljék ki a fusztrációjukat?

Figyelt kérdés

jan. 20. 16:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#20! Mert neked 1 van, nem 25😉

Vissza lehet nézni itt a covid karanténos kérdéseket. Minden napra jutott olyan, hogy nem bírom, mikor mehet már oviba, mit csináltok otthon ovis gyereketekkel...? Nem, nem csak azok, akik mellette ellátták a háztartást, egy újszülöttet, home office-ban dolgoztak és tanultak 3 iskolással...

A szülők nagy része a saját, EGYETLEN gyerekét nem bírja elviselni egy hosszú hétvége erejéig se. Szóval az óvónők szidása után nyugodtan áttérhetnénk a szülőkre is.😁

jan. 21. 10:29
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Jó is lenne,1 gyerekkel foglalkozni egyszerre. De elárulom, én is vagyok csoportban is, ott sem kiabálok,nem rángatom a gyereket, nem húzom a haját...

A szülők a gyerekekkel egyetemben szidva vannak. Totál lenézve, inkompetensnek tekintve mindet. Hiába mond valamit a szülő,meg a szakember, fixen jobban fogják tudni.

Az óvónőnek ez a szakmája, ezt tanulta, ezért fizetik, igen rossz a helyzet,ha nincs többlettudása a szülőnél. Már pedig soknak még annyi sincs. Villanyt szerelni,meg vakbelet műteni se annyira tudnak a szakemberek,mint én. Ezért tanul, hogy jobban csinálja, nem rosszabbul.

jan. 21. 11:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!