Létezik délnyugat-Budapesten (esetleg a szomszédos településeken) olyan óvoda, ahol biztosítják a vegán étkezést?
#3 Köszönöm az óvást. Akkor hanyagoljuk is inkább a Magyarországra való visszatérést. Szerencsére nálunk, a fejlett nyugaton ilyen szituáció nem fordulhat elő, már gyermekkorban biztosítják a kiegyensúlyozott vegán táplálkozás feltételeit.
Magyarország meg maradjon csak meg a mostani proli szintjén 😘
Azt meg főleg nem értem, hogyha valaki már külföldön megvetette a lábát,minek akarna visszajönni ebbe a diktatúrába?
Komolyan érdekel, hogy mi a vonzó itt?Nincs egészségügy,a közoktatás az utolsókat rúgja,az infláció az egekben,még az adó is megvan adóztatva,már a levegővételért is adózni kell.
Ez azért nem egészen így van, ahogy babyboom állítja. Az, hogy "még a gyámügyet is rátok küldi az ovi", legfeljebb azt jelenti, hogy valamelyik begyöpösödött, a rántott vért meg a disznófenéksültet pörköltszafttal leöblítő, egyetem óta meg nem hágott óvónéni tesz egy bejelentést a gyámügy felé - akik aztán lesz@rják az egészet. Alkoholista, nárcisztikus szülők gyerekein nem tudnak segíteni, nem visznek el olyan gyerekeket, akiknek a házában nincs áram meg víz, akkor pont azzal foglalkoznak majd, hogy valaki nem patkánysz@rral tömött virslivel akarja tömni a gyerekét, nem? Hagyjuk már...
A kérdésre konkrétan nem tudok válaszolni, minket ugyan nem érint, de a debreceni ovinkban biztosították nem csak a vegetáriánus (a vegánt nem tudom) étrendet, de pl. a vallási okból a disznóhús mentes táplálkozást, nem beszélve a különböző allergiákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!