Szokás ajándékot adni az óvónőknek,dadusoknak karácsonyra?
Én ajándékozom. Ezt láttam otthon is, hogy pedadógusainknak gyerekorvosunknak karácsonykor ajándék. Nem nagy, de apróság igen. Nem nyalizásból, hanem hálából, és egyébként szeretetből is mert szuperek mind.
Én tartom ezt, kiegészítve védőnővel, dadussal és a gyerekorvos asszisztensével is. Idén 8 főt ajándékozok így meg, és percig sem bánom, hogy keveset ugyan de költök rájuk, mert valamilyen szinten egész évben viszik ők is a hátukon a gyerekeim életét.
Aki azt hiszi, hogy ez nyalizás, akkor elmondom, hogy nem kivételezik egyikünk sem azzal, akitől kaptunk valamit. Esküszöm volt olyan csomag, amire itthon alig emlékeztem, hogy kitől kaptam.
Egy doboz Raffaellóért pl. mit várna anyuka? Nyilván semmit, csak egy aprósággal megköszöni a munkánkat.
14-es, kb. minden szakmának van saját napja.
A boltosoknak viszel valamit a napjukon? A hivatali ügyintézőknek? Az orvosoknak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!