Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szokás ajándékot adni az...

Szokás ajándékot adni az óvónőknek,dadusoknak karácsonyra?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Én ajándékozom. Ezt láttam otthon is, hogy pedadógusainknak gyerekorvosunknak karácsonykor ajándék. Nem nagy, de apróság igen. Nem nyalizásból, hanem hálából, és egyébként szeretetből is mert szuperek mind.

Én tartom ezt, kiegészítve védőnővel, dadussal és a gyerekorvos asszisztensével is. Idén 8 főt ajándékozok így meg, és percig sem bánom, hogy keveset ugyan de költök rájuk, mert valamilyen szinten egész évben viszik ők is a hátukon a gyerekeim életét.

2021. dec. 10. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Aki azt hiszi, hogy ez nyalizás, akkor elmondom, hogy nem kivételezik egyikünk sem azzal, akitől kaptunk valamit. Esküszöm volt olyan csomag, amire itthon alig emlékeztem, hogy kitől kaptam.

Egy doboz Raffaellóért pl. mit várna anyuka? Nyilván semmit, csak egy aprósággal megköszöni a munkánkat.

2021. dec. 10. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyám azért ajándékozott a pedagógusaimnak anno mert égett a pofája miattam, sosem voltam egy mintagyerek és azt remélte, hogy ha beküld velem egy doboz drága bonbont meg virágot akkor majd el lesznek felejtve a görénységeim.
2021. dec. 10. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Nekem óvónőként nagyon jól esett, de elenyésző aki ajándékoz, a 25 gyerekemből talán 5-6. El sem várom, karácsonyra nem kell, de mikor a pedagógusnapot még többen felejtik el, az szomorú. :(
2021. dec. 11. 04:48
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

14-es, kb. minden szakmának van saját napja.

A boltosoknak viszel valamit a napjukon? A hivatali ügyintézőknek? Az orvosoknak?

2021. dec. 11. 08:02
 16/17 anonim ***** válasza:
34%
tavaly is bejelentette, hogy új autót akar, most meg kisajakplasztikát.
2021. dec. 14. 08:04
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
Én nem szoktam, szerintem nem is túl etikus, bár tudom, hogy ez itthon még nagyon be van épülve az emberekbe. Számomra csak a csoportszintű ajándék elfogadható.
2022. jan. 7. 07:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!