Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hány órára jártok be reggel...

Hány órára jártok be reggel az oviba?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert mi 10.00-10.30 felé megyünk be, mert addig alszik a lányom. Én itthonról dolgozom, nekem nem sürgős, de így sosem alszik el délben és sajnos zavarja a többieket. Megkértek, hogy menjünk korábban. Van aki talált valami megoldást arra, hogy később megy és ne legyen ez probléma?

2021. okt. 30. 20:37
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Ooo

Akkor mit csinal ott?

Nálunk olyankorra a benti foglalkozásnak vége, mennek udvarra

Ebéd

Majd nekem nem alszik ott, hozom haza.

Nálunk is lazák

8:30 van reggeli, 8:20-ig kell beérni.

De barátnőméknél 8-kir bezárják a kaput.. ha késel legközelebb reggeli után 9-kor lehet vinni. Ha 9:15 nem viszed, akkor nem mehet aznap.

2021. okt. 31. 09:32
 32/32 A kérdező kommentje:

Amióta covid van azóta itt ezek a szabályok nem élnek. Nem muszáj reggelit kérni vagy nem muszáj ennie sem, csak ha nem ér be 9ig, akkor már nem kap csak ebédet. Kivéve, ha gyümölcsnap van. Akkor kap azt.

Itt is van foglalkozás délelőtt de 4 éves kor alatt nem kötelező. Ezt már írtam talán feljebb. Mire beérünk addigra általában udvaron vannak a gyerekek, vagy szabad játék van benn. Igen, lemarad sokmindenről így.

2021. okt. 31. 18:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!