Hány órára jártok be reggel az oviba?
Mikor fekszik? Ha előbb agyba lenne,lehet (biztos) jobban menne a kelés.
Nem azt mondom,hogy minden reggel ő nyissa az ovit,de azért kicsit korábban mehetne,nem a suli miatt,hanem ugy amugy is
Az enyém is 10-kor kelne ha hagynám, én is szívesen aludnék addig, de milyen rohadt gáz lenne már ha minden egyes gyerek be bír érni 8:30-ig, megreggeliznek, lemegy a fél nap, a reggeli, én meg odaállítok vele amikor már kint játszanak az udvaron és mindenki be van melegedve, egymással összehangolódtak én meg odavetem a gyereket, hogy tessék játszál te is.
7:15-kor felkeltem, 8-ra bent vagyunk, reggel együtt ébredezik, hangolódik a gyerekekkel, együtt indul a nap, sokkal kiegyensúlyozottabb így, ehhez a rendszerhez pedig hozzászokott 1 hét alatt, a délutáni alvása is az ovishoz igazodott és este is korábban fekszik.
Mivel este 8-kor megy aludni, így 7 előtt már felébred, 8-ra pedig bent van az oviban.
El nem tudnám képzelni, hogy sokáig fent legyen. Neki is kell az alvás, nekünk a férjemmel pedig a kettesben eltöltött idő.
Sikerült egy nem túl előrevezető szokást kialakítanod, az is kész csoda, hogy ilyen későn beengedik az oviba.
Bár nincs gyerekem,de hugom kiscsoportos ő este legkésőbb alszik 21:45kor(16eves létemre képtelen lennék 22:30ig fenn lenni:D)
Reggel keltjuk 7:30kor,és ha minden jól megy,akkor alszik kb.14Óra környékén.
Persze neki is van rossz napja,van,hogy hagyja anyukám aludni 8:00.
nem is értem, hogy ezt hogy engedik az oviban.
egyébként meg amíg átáll, addig lehet, hogy hisztis, de az oviban nem hiszem, hogy hisztizne. szóval mindenkinek jobb lenne, ha hozzászoktatnád a korábbi keléshez. így az oviban is kimarad egy csomó dologból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!