Az oviban miért nem az időjárásnak megfelelően öltöztetik fel a gyereket?
De nem is kell öltöztetni, mert az enyém már azt önállóan csinálja, de még mondani kell neki, hogy ne huzzon már mindent fel amit lat, mert még csak 4 eves.
Konkrétan reggel beviszem farmerban, pólóban, pulcsiban és szeldzsekiben. Küldök vele váltós ruhát.. ebben az idoben egy vékony szteccsnadrágot meg egy vékony hosszú ujjú pólót. Na, erre délután megyek érte és a gyerekemen van sztreccs, farmer, póló vékony hosszú ujjú póló, vastag pulcsi, szeldzseki meg SÁL.. (Ez utóbbi nem is tudom honnan került be.. lehet még tavalyról volt a szakmában)
Nem az...de vagy 23 fok van. Gyerekrol ömlik a víz, beoltozve rohangál az udvaron és akkor csodálkozunk ha állandóan taknyos?!?
Persze már szóltam vagy hatvanszor.. másnál is ez megy?
Nálunk is így van, mint az utolsó válaszolónál. Sokszor mondjuk a szülőket sem értem, amikor pl. napos 20 fokban kabátot adnak a gyerekre. Eleve szaladgálnak, izzadnak, ne magunkból, felnőttekből induljunk ki, a gyerekek jóval többet mozognak, nyüzsögnek.
Szerencsére az én gyerekem sem fázós, de hozzá is lett szoktatva, mi is inkább egy réteggel kevesebb ruhát adunk rá, de nem is igényli a többet. Bár volt már aki hüledezett, hogy miért nincs jobban felöltöztetve, de ha egyszer nem fázik 🤷♀️ és "érdekes módon" pont ő nem szokott beteg lenni a csoportban.
Eleve még rövidnadrágban jár, maximum reggel egy pulcsi van rajta a póló felett, ha hideg van (mint pl. múltkor reggel 4 fok).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!