Mikor hozzam el az óvodából?
Jelenleg reggel 8-ra viszem a lányomat az oviba és uzsi után hozom el.
Mondták az óvónők, hogy jó lenne ha ebéd után már elvinném, mivel itthon vagyok a kistesóval. Persze megtudom oldani, de félek mi lesz ha visszamegyek dolgozni. Akkor majd 7-re kell vinnem és fél 5-ig bent lesz. Elég éles váltás lenne 4 óra helyett több mint 9. Így, hogy uzsi után hozom el, így csak reggel és délután kell kibírnia plusz 1 órát.
Mit gondoltok?
30. "Ami mellékesen kötelező"
Igen, napi négy órában, nem reggeltől estig. És nem azért, hogy te kedvedre babázhass élvezve az "egy gyerekes létet" hanem a gyerek szociális fejlődése érdekében. Alvás közben mondjuk semmi nem történik, szóval teljesen mindegy hogy otthon a saját ágyában alszik, vagy kuporog a parányi tábori ágyakon. Utána meg úgyis csak az van már ott, akinek a szülei dolgoznak, meg akiknek könnyebb egy gyerekkel mint kettővel.
Fu ezt figyeljetek:
A kicsi 2 éves bölcsibe jár. A nagy 5 lesz, oviba jár.. én meg EGYMAGAM ITTHON VAGYOK TAPPENZEN TERHESEN, es élvezem. ✌️😘
Nektek feleslegesen magyarázunk, mert értetlenek vagytok 😅
Lelki törés a gyereknek 4ig oviban lenni, de csak akkor, ha te otthon vagy. Akkor nem gond ha dolgozol?
Logikus 🤔
Egyébként tudom h megdöbbentő, de az én lányom pl itthon nem alszik 2 éves kora óta. A bölcsiben, ovivan pedig igen.
Bámulatos milyen különbözőek a gyerekek, ugye?
:) az de az is bámulatos, hogy ennyi balf..z szülész van és mennyiszer nem sikerül azt a fránya köldökzsinórt elvágni. 😂😂
Na megyek megszoptatom a 8 évesen aztán alszunk. Egy ágyban persze.
35. Senki nem mondta, hogy akinek dolgoznak a szülei, annak jó kora reggeltől késő délutánig az oviban. Nyilván neki sem jó. De ha ez van vagy az éhenhalás, akkor nincs választás. Éppúgy, ahogy nem fogom szeméttel etetni sem a gyerekem csak azért, mert Sanyikáék szegények és nekik nem telik minőségi ételre. Ha van lehetőségem hogy jobb legyen a gyerekemnek, mint annak akinek nincs döntési lehetősége, akkor nyilvánvaló hogy a jobbat akarom neki.
Bár nekem az is meredek, amikor a kicsi gyereket beviszik fél hétre és elviszik délután ötkor. Vagy mindenki egyedülálló anya és nem lehet úgy szervezni, hogy apukával ne egy műszakon legyenek?
Miért más a gyerek szempontjából hogy azért van 4ig oviban mert anya dolgozik, vagy azért mert a tesót látja el otthon?
Ti nem azt nézitek h a gyereknek mi a jó esetleg (nyilván van aki nem szereti az ovit, de a többségük igen is szeret bent lenni) hanem csak azzal foglalkoztok h esetleg nehogy megszóljanak.
Mert indokot nem tudtarok felhozni h miért jobb neki hazamenni ebéd után.
Csak azt szajkózod h aki kisgyerekkel van otthon csak sorozatokat néz (ami mellesleg ha valóban lenne gyereked tudhatnád h nem így van, még első gyerekkel sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!