Ha gyerek panaszkodna otthon, hogy az ovono folyton merges rá es ha sir nem vigasztalja meg odamennetek az ovonohoz kerdore vonni?
Figyelt kérdés
Odamennetek az ovonohoz megkerdezni, hogy igy van e vagy inkabb nem akarnatok vitaba keveredni vele? Nem fognak a gyerekkel maskepp banni ha mondjuk kerdore vonom az ovonot ?2021. szept. 22. 23:13
1/5 anonim válasza:
Én mindenkepp megkérdezném. Főleg, ha a gyerekem többször mondja.
Nem kell kérdőre vonni, csak kérdezd meg.
2/5 anonim válasza:
Nekem napközis tan@r volt, fogadón mondta gyakran fáj a hasa, haza megy a lányom, mondtam szerintem maga miatt fáj ahogy beül a kocsiba semmi baja, egy darabig normális volt vele a tanár.
Oviban szerencsére elment az az ovónő aki láthatóan nembírta, már épp átakartam kérni másik csoportba.
3/5 anonim válasza:
Sajnos másképp fognak viselkedni. De azt se hagynám, hogy a gyermekemmel szemben állandóan mérges legyen. Nálunk is volt egy ilyen banya, se kutyája se macskája nem volt, venlany, szóval egyszerűen nem tudott kedves, se mosolygós lenni. Utalta az összes gyerek, féltek tőle! Persze a szülők előtt próbálta tenni a szépet s jót, de látszott, hogy mennyire erőlteti.
4/5 anonim válasza:
Nem vonnám kérdőre, hanem simán megemlíteném amit a gyerekem mondott. Kicsi még a gyereked, simán ferdithet is akaratlanul.
5/5 anonim válasza:
Mindenképp beszélnék az óvónővel erről.
Ez nem kérdőre vonás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!