Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Reggelente duplán köszöntök...

Reggelente duplán köszöntök az óvónőnek?

Figyelt kérdés
Odakísérem a csoporthoz a kisfiamat, köszönök, hogy jó reggelt, kap puszit és bemegy. Ilyenkor külön el is köszöntök az óvónőktől? Vagy csak én tartom furcsának, hogy a "jó reggelt" után pár másodperccel meg elköszönjek?

tegnap 09:16
1 2
 1/12 babyboom567 ***** válasza:
83%
csak te
tegnap 09:21
 2/12 anonim ***** válasza:
9%
Sosem köszönök kétszer csak ha 2 dadus is jön egyszerre max.
tegnap 09:23
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Mi ebben a dupla? Köszönsz, mert megjöttél, elköszönsz, mert lelépsz, teljesen normális. Ezzel együtt én általában csak 1x köszöntem, mert csukva volt az ajtó, bementünk az öltözőbe, cipőt cseréltünk, és utána csak belöktem a gyerekeket egy jó reggelttel.
tegnap 09:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát én is éppen ezt mondom, hogy bemegyünk az öltözőből, köszönök, aztán megyek is el.
tegnap 09:30
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
1x sem, minden reggel dadus van ugyeletben 6.30kor. Du talalkozok szinten ugyeletben levo 1 ovonovel,aki nem is biztos h az en csoportomban dolgozik. :/
tegnap 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, duplán, főleg, hogy az egyikkel szinte mindig beszélek is pár szót. De ha a másik van bent, akkor is elköszönök, mikor eljövök.
tegnap 10:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Amikor beszélek vele, akkor én is elköszönök. De általában bent a csoportban éppen csinál valamit, amikor megyünk.
tegnap 10:40
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Gyerek bemegy,a szülő csak benéz, hogy lássa az óvónő, a gyereket átadták. Ilyenkor egy jó reggelt pont elég.

Akkor szoktam mégegyszer köszönni max. ha az óvónő vagy dada megállít, mert alá kell írni valamit,vagy szól, hogy vinni kell valamit stb.

tegnap 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Beköszönök, hogy jó reggelt és a gyereknek oda szoktam szólni, hogy jó étvágyat! nehogy a játszó szőnyeg felé induljon el véletlenül az asztal helyett 😄 (folyamatos reggeli van, és nem kötelező)

Jó étvágyat után mondok egy szép napot!

Az úgy szól mindenkinek. Gyerekemnek, óvónőnek.

tegnap 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
boltban is köszönök és el is köszönök, akkor is, ha csak 4 percet töltöttem bent :D
tegnap 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!