Reggelente duplán köszöntök az óvónőnek?
Figyelt kérdés
Odakísérem a csoporthoz a kisfiamat, köszönök, hogy jó reggelt, kap puszit és bemegy. Ilyenkor külön el is köszöntök az óvónőktől? Vagy csak én tartom furcsának, hogy a "jó reggelt" után pár másodperccel meg elköszönjek?tegnap 09:16
2/12 anonim válasza:
Sosem köszönök kétszer csak ha 2 dadus is jön egyszerre max.
3/12 anonim válasza:
Mi ebben a dupla? Köszönsz, mert megjöttél, elköszönsz, mert lelépsz, teljesen normális. Ezzel együtt én általában csak 1x köszöntem, mert csukva volt az ajtó, bementünk az öltözőbe, cipőt cseréltünk, és utána csak belöktem a gyerekeket egy jó reggelttel.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát én is éppen ezt mondom, hogy bemegyünk az öltözőből, köszönök, aztán megyek is el.
tegnap 09:30
5/12 anonim válasza:
1x sem, minden reggel dadus van ugyeletben 6.30kor. Du talalkozok szinten ugyeletben levo 1 ovonovel,aki nem is biztos h az en csoportomban dolgozik. :/
6/12 anonim válasza:
Igen, duplán, főleg, hogy az egyikkel szinte mindig beszélek is pár szót. De ha a másik van bent, akkor is elköszönök, mikor eljövök.
7/12 A kérdező kommentje:
Amikor beszélek vele, akkor én is elköszönök. De általában bent a csoportban éppen csinál valamit, amikor megyünk.
tegnap 10:40
8/12 anonim válasza:
Gyerek bemegy,a szülő csak benéz, hogy lássa az óvónő, a gyereket átadták. Ilyenkor egy jó reggelt pont elég.
Akkor szoktam mégegyszer köszönni max. ha az óvónő vagy dada megállít, mert alá kell írni valamit,vagy szól, hogy vinni kell valamit stb.
9/12 anonim válasza:
Beköszönök, hogy jó reggelt és a gyereknek oda szoktam szólni, hogy jó étvágyat! nehogy a játszó szőnyeg felé induljon el véletlenül az asztal helyett 😄 (folyamatos reggeli van, és nem kötelező)
Jó étvágyat után mondok egy szép napot!
Az úgy szól mindenkinek. Gyerekemnek, óvónőnek.
10/12 anonim válasza:
boltban is köszönök és el is köszönök, akkor is, ha csak 4 percet töltöttem bent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!