Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tí viszitek óvodába?

Tí viszitek óvodába?

Figyelt kérdés
Egyedülálló anyukák akiknek semmi segítség, ha annyira betegek vagytok ,hogy az ágyból alig bírtok ki kellni ,ti viszitek a gyereket óvodába?

2021. szept. 16. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Én igen, mert otthon egyedül, betegen még nehezebb a gyerekkel.

Ha a gyerek is beteg lesz, akkor nyilván nem viszem.

2021. szept. 16. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Ha az ágyból alig bírsz kikelni, te hogy viszed el az oviba? Ên sehogy.
2021. szept. 16. 12:08
 3/11 A kérdező kommentje:
És ilyenkor nincs belőle gond ,ha nem viszem? Nyilván óvoda függő vagy nem tudom... Szert kérdeztem,ha ilyen előfordulna ,akkor mit tegyek ?
2021. szept. 16. 12:15
 4/11 A kérdező kommentje:
*azért
2021. szept. 16. 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Nem vagyok egyedülálló anya, de ezt most nem értem, miért ne vinném, ha egyszer én vagyok beteg, nem ő? Az óvoda kötelező, nálunk pl csak orvosi igazolással lehet hiányozni, de hát orvoshoz nem viszed, hisz nem beteg...
2021. szept. 16. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem viszi mert mondjuk nem bír elmenni az ovodaig.. pl hány meg fosik az ember lánya 3 percenként akkor hogy viszi el...? Vagy ha eltört a lába..? Nem kell hozzá nagy fantázia..

Én szülői nappal igazolnam és csókolom.

2021. szept. 16. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
De ha otthon van a gyerek, akkor sem fekhet egész nap, enni-inni nem ad neki? Fenekét nem törli ki, ha épp kakil? Nem foglalkozik vele, nem viszi ki a levegőre, nem játszanak, elvárja a 3-4 max 5 éves gyerektől, hogy kösse le magát egész napra? Ráadásul ha ott van, több esélye van annak is, hogy elkapja tőle a betegséget, nem? Akkor már nem jobb elvinni oviba, és úgy ő sem unatkozik, meg a kérdező is nyugodtan tud pihenni?
2021. szept. 16. 12:42
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem másképpen ertelmezed. Van akire azt mondják fekvőbeteg és nem az, de van aki tényleg az. Aki tényleg az, az a gyereket sem tudja ellátni nyilván. Azt nem tudom megítélni mi az "alig".

Én nekem nagyobb nyűg elvinni a gyereket (szomszéd település mert nálunk nincs óvoda) ha beteg vagyok, mint "alig" bírók felkelni állapotban ellátni.

2021. szept. 16. 12:49
 9/11 anonim ***** válasza:
25%

Persze, de az "alig bír kikelni"-ből én nem arra következtetek, hogy hány meg fosik, vagy hogy el van törve a lába, inkább hogy lázas és emiatt gyenge, ilyesmi. Ha így lenne, akkor én tuti, hogy indulás előtt egy órával benyomnék egy Rubophent, és összeszedném magam amíg elviszem, inkább, mint hogy (esetleg fertőző) betegen velem legyen egész nap. Van egy 5 éves fiam, hálistennek ilyen szitu nem volt még, de 100% biztos vagyok benne, hogy 15-20 percet sem tudnék szusszanni ha itt lenne velem, mert mindig kitalálna valamit, ami miatt fel kell ugrálnom, és pont nem hatná meg, hogy esetleg 39 fokos lázam van, a gyerekek már csak ilyenek ebben a korban.

Ha tényleg ágyhoz van kötve, az más tészta, de akkor meg valószínű nem írta volna ki a kérdést, hisz nem lenne választása.

2021. szept. 16. 12:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nemsokára lesz egy műtétem. Nem vezethetek stb.

Megbeszéltem az ovival h egy hétig nem megy oviba.

Anyum itt lesz segíteni, a napi teendőkben, de ő nem vezet.

De volt olyan is h este láttam a gyereken h másnap lázas lesz. Írtam az óvónéninek. Másnap hívtam a dokit. Igaz h csak egy kis hőemelkedése volt, de a hétre kiírta őt. El se kellett vinnem a rendelőbe. Csak az igazolásért mentünk pénteken

2021. szept. 16. 13:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!