Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónők miért ingerlékenyebb...

Az óvónők miért ingerlékenyebbek a nyári ügyeletben?

Figyelt kérdés
Fent az emeleten 36 fok van, a gyerekekkel kiabálva beszélnek. Gyesen vagyok otthon, de vittem a nagyot is és panaszkodott az óvónő, hogy szakad a gyerekekről a víz és nagyon ingerlékenyek, agresszívek a gyerekek ettől a melegtől. Gondolom arra célzott, hogy tartsam otthon a nagyot is.
2021. aug. 13. 17:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
32%

Mennyi lustanya te jó ég😂😂 ti. Komolyan nektek is csak a facere kell a gyerek mert jól mutat?

Látom sokatok önérzetébe gázoltam. Nem gond holnap vihetititek a gyereket és nézehetitek a török sorozatokat míg a férjetek a Dolgozó kolléganője mellett keresi azt amit az otthoni asztalra semmit le nem tevő nőcitől nem kap meg😂😂

2021. aug. 15. 08:29
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

😂 Jujj de beszóltál 😄

Pont te gondolod, h a mi férjünk félre megy. Te aki ugyan úgy otthon van a gyerekkel. 🤔

Gondold végig szerintem az utolsó hsz-edet😅

Egyébként az a pasi aki menni akar, az menni is fog. Ha dolgozok (én pont igen mert vállalkozásom van) ha nem.

Gondolom a saját életedből indultál ki. Mint momzilla, neked csak a gyerek körül forog az életed. Nem mi vagyunk lusták! Te vesztetted el önmagad. Azt gondolod az a jó anya, aki csak anya.

Pedig az anyaság mellett nő vagyok, és feleség is. (na meg házvezetőnő, olykor bibigyógyító és sok minden más)

Találd meg az egyensúlyt. Ne akarj tökéletes anya lenni, mert olyan nincs, és nem is kell h legyen. Te, te legyél.

2021. aug. 15. 09:23
 43/43 anonim ***** válasza:
95%
Én dolgozom gyed mellett 8 órában 41es, nekem semmiképpen nem gazoltal a lelkiismeretembe. Amúgy az oviban nem vagyok köteles bejelenteni, hogy dolgozom és a 2 év alattim meg bölcsis. Jobb helyen nem is kérik hogy ne vigyem, vagy vigyem haza előbb ha már gyeden vagyok mert nekik nem az a dolguk, hogy eldöntsék, hogy nekünk mi a jó.
2021. aug. 15. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!